Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реал лани во 95та минута избегна пораз од Атлетико..значи Атлетико и Реал се актуелни најдобри екипи во Европа..кога Атлетико е домаќин да играш против Реал е во ред....ама да ги пцуеш Реал како да изгубиле дома од Миравци...е па сам си си крив што си имал погрешни очекувања и не пратиш доволно фудбал а играш спортска на големи париНекој уплатил голема пара на Реал вечерва
Прегледај го приврзокот 111325
Прегледај го приврзокот 111324
Нелогично изиграно, Мадридско дерби секогаш е тесно тука, плус притисок на гостински теренРеал лани во 95та минута избегна пораз од Атлетико..значи Атлетико и Реал се актуелни најдобри екипи во Европа..кога Атлетико е домаќин да играш против Реал е во ред....ама да ги пцуеш Реал како да изгубиле дома од Миравци...е па сам си си крив што си имал погрешни очекувања и не пратиш доволно фудбал а играш спортска на големи пари
Ама ти уште не си ја научи лекцијата кога станува збор за типување на Јунајтед а ?Зошто на манчестер од 1.5 на 1.8 е коеф и се покачува уште ?
За кој Манчестер зборате?Ама ти уште не си ја научи лекцијата кога станува збор за типување на Јунајтед а ?![]()
Остај колку пари ми зедоа оваа сезона, така прешував не ги играм.Ама ти уште не си ја научи лекцијата кога станува збор за типување на Јунајтед а ?![]()
Минимална колку ти беше ??Ај тие што знаете да пресметувате добивка на системи пресметајте на ливчево колку ќе земам, 1000 е уплата.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1570-9726247-1255
Според моја логика околу 4000 би требало да е некаде добивката.
Минимална колку ти беше ??
за 1000 уплатено а 79 денари минимална добивка, не израчуна пред да го улатиш ? бидејќи стварно глупо и нелогички ми е ова.79 денари, максимална 17.100
Може и да сум претерал малце со потенцијалнава добивка што ја пишав погоре![]()
за 1000 уплатено а 79 денари минимална добивка, не израчуна пред да го улатиш ? бидејќи стварно глупо и нелогички ми е ова.
Челзи го играм само дома, а на гости на дупли шанси го бркам, освен кога апла треба да тепа на гости, како мечот со Стоук да речеме. Сезонава само два пати ме имаат заебано, еднаш против Шалке кога играа икс дома, и сеа против Тотенхем. Ја научив лекцијата од лани, бркам само шампионски екипи, Јунајтед, Интер и остала багра посерковци не ме занимаат.Остај колку пари ми зедоа оваа сезона, така прешував не ги играм.
Инаку имам приметено секое коло јас Јунајтед а стефан Челзи ги бркамеи тоа се треба нашиве да победат али ...
затоа не се игра навивачки спортска.[DOUBLEPOST=1420671733][/DOUBLEPOST]
Минимална колку ти беше ??