Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@acereal ја имам играно индивидуални тотали ако играчот не е во прв тим 1 квота е.
Исто и ако играш над 0.5 голови а играчот почне на клупа и влезе после во игра и даде гол ти е 1 квота

Оклахома -3 на полувреме(1.82 пинакл) - 99% сум сигурен дека ќе влези ова,тимот е комплетен па се очекува посигурна игра и контролирање на мечот против незгодните Кингси

исто Дурант 28.5+ може да се проба,на прошлата даде скромни за него 14 поени,сега на ред е да врати со добра партија..........не се сомневам во неговите вонсериски квалитети

Реал лани во 95та минута избегна пораз од Атлетико..значи Атлетико и Реал се актуелни најдобри екипи во Европа..кога Атлетико е домаќин да играш против Реал е во ред....ама да ги пцуеш Реал како да изгубиле дома од Миравци...е па сам си си крив што си имал погрешни очекувања и не пратиш доволно фудбал а играш спортска на големи пари

Зошто на манчестер од 1.5 на 1.8 е коеф и се покачува уште ?

Реал лани во 95та минута избегна пораз од Атлетико..значи Атлетико и Реал се актуелни најдобри екипи во Европа..кога Атлетико е домаќин да играш против Реал е во ред....ама да ги пцуеш Реал како да изгубиле дома од Миравци...е па сам си си крив што си имал погрешни очекувања и не пратиш доволно фудбал а играш спортска на големи пари
Нелогично изиграно, Мадридско дерби секогаш е тесно тука, плус притисок на гостински терен
Најверојатно навивачки изиграно за 2.30 квота, а можеше да поврзи Валенсија со уште една утакмица

Ама ти уште не си ја научи лекцијата кога станува збор за типување на Јунајтед а ? :D
Остај колку пари ми зедоа оваа сезона, така прешував не ги играм.
Инаку имам приметено секое коло јас Јунајтед а стефан Челзи ги бркаме :pos: и тоа се треба нашиве да победат али ...
затоа не се игра навивачки спортска.[DOUBLEPOST=1420671733][/DOUBLEPOST]
Ај тие што знаете да пресметувате добивка на системи пресметајте на ливчево колку ќе земам, 1000 е уплата.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1570-9726247-1255

Според моја логика околу 4000 би требало да е некаде добивката.
Минимална колку ти беше ??

79 денари, максимална 17.100

Може и да сум претерал малце со потенцијалнава добивка што ја пишав погоре :D
за 1000 уплатено а 79 денари минимална добивка, не израчуна пред да го улатиш ? бидејќи стварно глупо и нелогички ми е ова.

за 1000 уплатено а 79 денари минимална добивка, не израчуна пред да го улатиш ? бидејќи стварно глупо и нелогички ми е ова.

Не е од мене уплатено ми го дадоа уште вчера кога последниве 5 не беа завршени, затоа прашувам..
Мада обично јас што имам уплаќано порано системи кога утакмиците се со слични коефициенти со секоја промашена ја намалував за пола добивката и испаѓаше тука-некаде добивката.

Едит - 2300 изгледа е добивката

Последно уредено од модератор:
Остај колку пари ми зедоа оваа сезона, така прешував не ги играм.
Инаку имам приметено секое коло јас Јунајтед а стефан Челзи ги бркаме :pos: и тоа се треба нашиве да победат али ...
затоа не се игра навивачки спортска.[DOUBLEPOST=1420671733][/DOUBLEPOST]
Минимална колку ти беше ??
Челзи го играм само дома, а на гости на дупли шанси го бркам, освен кога апла треба да тепа на гости, како мечот со Стоук да речеме. Сезонава само два пати ме имаат заебано, еднаш против Шалке кога играа икс дома, и сеа против Тотенхем. Ја научив лекцијата од лани, бркам само шампионски екипи, Јунајтед, Интер и остала багра посерковци не ме занимаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom