Шо ке ви е стиви џи кога го имате балотелиСака да каже. Ако ми понудеа на лето, ќе потпишев зошто немаше да знам дека ќе ми ги менаџираат утакмиците.[DOUBLEPOST=1420666195][/DOUBLEPOST]хм
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ке ви е стиви џи кога го имате балотелиСака да каже. Ако ми понудеа на лето, ќе потпишев зошто немаше да знам дека ќе ми ги менаџираат утакмиците.[DOUBLEPOST=1420666195][/DOUBLEPOST]хм
Шо ке ви е стиви џи кога го имате балотели
Сака да каже. Ако ми понудеа на лето, ќе потпишев зошто немаше да знам дека ќе ми ги менаџираат утакмиците.[DOUBLEPOST=1420666195][/DOUBLEPOST]хм

Ни мене не ми чини валдезНе а ти?
А зошто на некој начин ова делува како уцена демек "ако не играм, ќе си одам"? Легенда е на клубот, но нека не го злоупотребува тоа. И плус на онаа игра што ја игра Роџерс не може да го издржи темпото, спор е.
Но, било што било, сега има уште побитна и поинтересна работа, дали ќе купат негова замена или ќе го форсираат Ален?![]()
Не е лузерче, лузериште е. Цела кариера му е еден голем пораз.Не е лузерче ко Сколс у превод.