Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Сака да каже. Ако ми понудеа на лето, ќе потпишев зошто немаше да знам дека ќе ми ги менаџираат утакмиците.[DOUBLEPOST=1420666195][/DOUBLEPOST]хм
Шо ке ви е стиви џи кога го имате балотели

Сака да каже. Ако ми понудеа на лето, ќе потпишев зошто немаше да знам дека ќе ми ги менаџираат утакмиците.[DOUBLEPOST=1420666195][/DOUBLEPOST]хм

А зошто на некој начин ова делува како уцена демек "ако не играм, ќе си одам"? Легенда е на клубот, но нека не го злоупотребува тоа. И плус на онаа игра што ја игра Роџерс не може да го издржи темпото, спор е.

Но, било што било, сега има уште побитна и поинтересна работа, дали ќе купат негова замена или ќе го форсираат Ален? :D

А зошто на некој начин ова делува како уцена демек "ако не играм, ќе си одам"? Легенда е на клубот, но нека не го злоупотребува тоа. И плус на онаа игра што ја игра Роџерс не може да го издржи темпото, спор е.

Но, било што било, сега има уште побитна и поинтересна работа, дали ќе купат негова замена или ќе го форсираат Ален? :D

Брат, не е уцена. Зошто ака се гледа на тоа? Тој мисли дека може да игра уште, додека пак Роџерс мисли дека треба да му ги менаџира утакмиците зошто не може да издржи. Џерард треба да седне и да си изгледа 2-3 утакмици од сезонава и да сфати дека реално не може да ги изигра со таков интензитет сите утакмици, поготово не оние од ПЛ и Европските купови.

Затоа, поради тоа што не се сложуваат, Џерард ќе ја продолжи кариерата. Да беше како Кара, кој не можеше да продолжи, ќе си се пензионираше.

Тој да имаше нешто да покажува и докажува, ќе потпишеше за клуб од ПЛ. Убеден сум дека нема тим кој не би го зел ајде да го тргнеме тука Манчестер Јунајтед, поради ривалството.

Затоа, ќе си оди во МЛС.

Во врска со замена, Роџерс уште од сега инсистира на готов спремен светска класа играч. Уште од сега труби по медиуми и прави еден вид на притисок врз ФСГ. Ќе видиме на лето што ќе биде. Мислам дека ова е летото каде што 70% од парите ќе треба да се фрлат на еден играч.

Егото на џерард е преголемо за да би седел тој на клупа.

Еден куп легенди на своите клубови можеа да седат на клупа, али не и он. Он е специјален.

Нормално дека е специјален. Кој го негира тоа?

Зависи како дефинираш специјален.
А како лузер.

Лузерчето заврши во идеалниот тим на тренерот на ливерпул, за винерот немаше место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom