Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имат проект али немат доволно кеш и дозвола за место од градот Рим.Интер исто имаше свој проект али не знам каде заглави.Треба и другиве клубови малце поангажирано да настапат ама ќе биде.
Инаку Лацио си останува на Олимпико?
Имаш слика у темава страна-две поназад кај шо е чист гол а пенал за Удине имаше, нема збор тука.[DOUBLEPOST=1420551745][/DOUBLEPOST]Ne beshe gol, a imase i CIST penal za Udinese!
Sramota.. kade e sega Garcia placipickata i rimjanite, ke sviri pak .
Интер по се ќе остане на Сан Сиро и ќе го реновира најверојатно. Милан чека уште некои дозволи од општина и одговор за местата кај што планираат да го градат стадионот. Финансиите ќе дојдат од Emirates најверојатноИмат проект али немат доволно кеш и дозвола за место од градот Рим.Интер исто имаше свој проект али не знам каде заглави.
Е тоа не знам, едно време пискаја и тие ама сега дека Лотито е во ФИГЦ некако многу стишијаТреба и другиве клубови малце поангажирано да настапат ама ќе биде.
Инаку Лацио си останува на Олимпико?
Удинезе и пред Милан и Рома почна со проектот и веќе го гради и мислам деак го откупи исто и Каљари
Да де, ама удинезе имаше проект пред Милан и Рома и го откупи стадионот.Удинезе не гради нов туку го реновира Фриули. а Каљари беше приморан да го шминка Сант’Елиа бидејќи ФИГЦ му ја одзема лиценцата на стадионот за одржување натпревари од Серие А поради многу маани особено околу безбедноста на публиката.
Garcia: 'Ref has final say'
“The referee did well throughout the game and on the replays of the penalty incident you can see Urby gets the ball. The referees make judgments, not the Coaches.
“Now we can sit down and watch television tonight.”
Со вакви работи паѓаат во вода сите емисии, дебати, објаснувања па дури и 40те страни кои се испишаа овде со бадијала труд да се објасни дека во првенство со 38 кола не треба да се крева војна за настан од шестото коло и да се прогласи фалш првенство и да се плаче дека додека Јуве игра во Серија А, Рома нема да освои.
Али батали тоа. Лука Банти главен судија на дербито на Италија вечерва.
За мене Марио Гомез никогаш не бил на нивото кое беше величен, и ова му е вистинското светло, зарем баерн би продал играч толку добар колку што се претпоставуваше?Овој Марио Гомез не е ни 50% од "вистинскиот" Марио Гомез
Не дека беше кујзнае што рецимо класа под Левандовски , ама пред повредите у ситуација еден на еден или еве како шансава сеа што ја имаше со глава имаше гол учинок у најмалце 9/10 од ситуациите... Не дека бил кујзнае какво играчиште, ама гол играч бепе[DOUBLEPOST=1420554883][/DOUBLEPOST]Еве го и пенал промаши сеа... се глеа дека не му иде зашто него му даваат да пуца не ми е јасноЗа мене Марио Гомез никогаш не бил на нивото кое беше величен, и ова му е вистинското светло, зарем баерн би продал играч толку добар колку што се претпоставуваше?Кога последен пат тоа се случило?
Имат проект али немат доволно кеш и дозвола за место од градот Рим.Интер исто имаше свој проект али не знам каде заглави.
Римјани, вечер навиваме заедно да ги измочаме затворенициве.
Шала на страна, да ја одржиме традицијата, има некој што сака кладба у аватар? Не за друго да го тргнам Џонтри4 од аватар, греВота е.![]()