Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne beshe gol, a imase i CIST penal za Udinese!

Sramota.. kade e sega Garcia placipickata i rimjanite, ke sviri pak .

Треба и другиве клубови малце поангажирано да настапат ама ќе биде.

Инаку Лацио си останува на Олимпико?
Имат проект али немат доволно кеш и дозвола за место од градот Рим.Интер исто имаше свој проект али не знам каде заглави.

Ne beshe gol, a imase i CIST penal za Udinese!

Sramota.. kade e sega Garcia placipickata i rimjanite, ke sviri pak .
Имаш слика у темава страна-две поназад кај шо е чист гол а пенал за Удине имаше, нема збор тука.[DOUBLEPOST=1420551745][/DOUBLEPOST]
Имат проект али немат доволно кеш и дозвола за место од градот Рим.Интер исто имаше свој проект али не знам каде заглави.
Интер по се ќе остане на Сан Сиро и ќе го реновира најверојатно. Милан чека уште некои дозволи од општина и одговор за местата кај што планираат да го градат стадионот. Финансиите ќе дојдат од Emirates најверојатно :D

Треба и другиве клубови малце поангажирано да настапат ама ќе биде.

Инаку Лацио си останува на Олимпико?
Е тоа не знам, едно време пискаја и тие ама сега дека Лотито е во ФИГЦ некако многу стишија

Удинезе и пред Милан и Рома почна со проектот и веќе го гради и мислам деак го откупи исто и Каљари

Удинезе не гради нов туку го реновира Фриули. а Каљари беше приморан да го шминка Сант’Елиа бидејќи ФИГЦ му ја одзема лиценцата на стадионот за одржување натпревари од Серие А поради многу маани особено околу безбедноста на публиката.

Значи и нас ни помагаат судиите, и на сите големи клубови и сето тоа ок, али најмногу ме нервира кога за 2-3 дена ќе излези Гарсија пак и прва тема на муабет ќе му е "да не беше помошта од судиите против Јувентус сега ќе бевме први" / " ДА не беше нерегуларната утакмица сега ќе бевме 1ви" и сите тие срања а ваквите утакмици скроз ги заборава е тоа ме вади од такт кога некој се прај на будала 5000, зато велам земи работи и држи си ја муцката затворена.[DOUBLEPOST=1420551946][/DOUBLEPOST]
Удинезе не гради нов туку го реновира Фриули. а Каљари беше приморан да го шминка Сант’Елиа бидејќи ФИГЦ му ја одзема лиценцата на стадионот за одржување натпревари од Серие А поради многу маани особено околу безбедноста на публиката.
Да де, ама удинезе имаше проект пред Милан и Рома и го откупи стадионот.

Со вакви работи паѓаат во вода сите емисии, дебати, објаснувања па дури и 40те страни кои се испишаа овде со бадијала труд да се објасни дека во првенство со 38 кола не треба да се крева војна за настан од шестото коло и да се прогласи фалш првенство и да се плаче дека додека Јуве игра во Серија А, Рома нема да освои.

Али батали тоа. Лука Банти главен судија на дербито на Италија вечерва.

Garcia: 'Ref has final say'

“The referee did well throughout the game and on the replays of the penalty incident you can see Urby gets the ball. The referees make judgments, not the Coaches.

“Now we can sit down and watch television tonight.”

garcia_violino_ansa-300x300.jpg

Со вакви работи паѓаат во вода сите емисии, дебати, објаснувања па дури и 40те страни кои се испишаа овде со бадијала труд да се објасни дека во првенство со 38 кола не треба да се крева војна за настан од шестото коло и да се прогласи фалш првенство и да се плаче дека додека Јуве игра во Серија А, Рома нема да освои.

Али батали тоа. Лука Банти главен судија на дербито на Италија вечерва.

Има емисии,дебати,полемики само кога се работи за Јуве,нели глеаш секогаш кога им помагаат на Рома сите ќутат.Психолошки притисокот сакаат да го префрлат врз Јуве,ако судиите погрешат во полза на Јуве ќе викаатЈуве местачи,они се жртвите ама кога ќе погрешат во полза на Рома тогаш нигде ги нема,се е нормално:kuracc:

Овој Марио Гомез не е ни 50% од "вистинскиот" Марио Гомез

Овој Марио Гомез не е ни 50% од "вистинскиот" Марио Гомез
За мене Марио Гомез никогаш не бил на нивото кое беше величен, и ова му е вистинското светло, зарем баерн би продал играч толку добар колку што се претпоставуваше? :) Кога последен пат тоа се случило?

За мене Марио Гомез никогаш не бил на нивото кое беше величен, и ова му е вистинското светло, зарем баерн би продал играч толку добар колку што се претпоставуваше? :) Кога последен пат тоа се случило?
Не дека беше кујзнае што рецимо класа под Левандовски , ама пред повредите у ситуација еден на еден или еве како шансава сеа што ја имаше со глава имаше гол учинок у најмалце 9/10 од ситуациите... Не дека бил кујзнае какво играчиште, ама гол играч бепе[DOUBLEPOST=1420554883][/DOUBLEPOST]Еве го и пенал промаши сеа... се глеа дека не му иде зашто него му даваат да пуца не ми е јасно

После сабајлешните случувања(со чистиот гол, но и пеналот кој можеше да се свирне, односно беше пенал), сега уште Јувентус вечер да изгуби(по можност незаслужено) од Интер и ситуацијата би ја опишал како "Dunk in your face"

Винсенити рулс:ojeaa:[DOUBLEPOST=1420555597][/DOUBLEPOST]

Брат ти нели си во тек со настаните ??
Како прво како ти знаеш дека немаат ќеш или дозвола??
Дозвола официјално добија и за два месеца почнува изградбата, а уплатени се 80мил. евра за преместување на метрото со што неколку линии би воделе директно до новиот стадион.

И што беше Гарсија пичка денеска ?? Па Дестро ако играше или влезеше да игра, ќе бивме со играч помалку .. сто пати ти кажав, нека вежба тој прием на топка, ми се повраќа кога ќе видам професионален фудбалер да не знае штоп да направе на топката во едноставни ситуации, јас незнам што си толку запнал со него, нели гледаш дека е дрво дрвосано ..

Последно уредено:
Римјани, вечер навиваме заедно да ги измочаме затворенициве. :D
Шала на страна, да ја одржиме традицијата, има некој што сака кладба у аватар? Не за друго да го тргнам Џонтри4 од аватар, греВота е. :angel:

Ајде за кладба, на колку време?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom