Да, Де Јонг му ја скрши ногата. Ама кај него ко што вика Видук, од три екипи да си протеран, не ќе да е од клубовите. Преталентиран ама и можеби деген на декадата. Баш пред месец дена искочи по интернетов слика Бензема, Насри и Бен Арфа како слават титула со Франција У19 така нешто, од сите овие само Бензема најприсебен ќе испадне. И Насри исто може повеќе ама ќе да има блага ретардација.И повреда некоја мислам дека влечеше подолг период, ако не се лажам. Не може да ми текне сега...
Уште не е официјално, ама би требало.Бен Арфа, Насри и Карим на Фифа 07...
Иначе точно е ова со Крамарич у Челзи , а на позајмици оди до крај на сезона у Лестер ?
Мислам дека испокина лигаменти после тоа, паузираше бааѓи време.Овој Стриниќ имаше одлично европско за Хрватска 2012 и тогаш како да беа повеќе клубови заинтересирани за него. Како му идеше кариерава после ова пратеше некој? Гледам Наполи го потпишале.
Оваа вест веше пречакана со голем аплауз меѓу симпатизерите на ВБА,Чарлтон,Вест Хем,Сандерленд и Астон Вила очекувајќи токму Крмарич да биде еден од главните играчи на нивната омилена екипа во сезоната 2018/2019Крамарич потпиша за Челзи,но ќе игра за Лестер како позајмен до крај на сезонава
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
и мене сличен ќе ми беше муабетов... не верувам дечково у скоро време да фати место у прв тим покрај коста, со оглед на тоа што челзи игра со еден напаѓач... ова му е според мене лош потегОваа вест веше пречакана со голем аплауз меѓу симпатизерите на ВБА,Чарлтон,Вест Хем,Сандерленд и Астон Вила очекувајќи токму Крмарич да биде еден од главните играчи на нивната омилена екипа во сезоната 2018/2019
Оваа вест веше пречакана со голем аплауз меѓу симпатизерите на ВБА,Чарлтон,Вест Хем,Сандерленд и Астон Вила очекувајќи токму Крмарич да биде еден од главните играчи на нивната омилена екипа во сезоната 2018/2019
Според Скај Спортс има плот твист, Крамариќ сепак во Лестер...и мене сличен ќе ми беше муабетов... не верувам дечково у скоро време да фати место у прв тим покрај коста, со оглед на тоа што челзи игра со еден напаѓач... ова му е според мене лош потег
па миљон клубови има...
подобјасни за неупатените зашо глупAj Kрамариќ, ама оној Габијадини ама глуп трансфер напраи у Наполи.
Иначе Интер е пред потпис со Тино Свен Сушиќ, внук му на Сафет, од Хајдук ама ќе остане у Сплит до летоска. Истотака земен за у Примавера тимот е и синот на Милан Рапаиќ.
За Ѓердан се очекува до петок да се официјализира трансферот.
Незнам ни ја сам на себе да си објаснам, ама глуп ми е трансферов. Ич не ми се свиѓа.подобјасни за неупатените зашо глупиграчов на менаџер 13 ми развалуваше сезона, ептен добар
![]()
Инсиње е повреден веќе подолго време а ваљда Каљехон/Мертенс не се покажуваат добро и го пецнаа овој.Пa глуп. Кoј ќе игрa пoпрвo.
Милиoн нaпaѓaчи имaaт Нaпoли.
Мичу мoждa ќе се врaти нaзaд вo ПЛ