Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Какво заминување бе, мислам дека се прави терен за Лапорта.

И на Меси како и на сите во клубот им е преку кур од изигрување паметњаковци од страна на управата.

Можеби ќе се направи нешто барем летово да има избори.

Дали има шанси летово да има избори? И кој би одлучува тоа дали ќе има или не?

Мислам дека треба 60 посто од гласачите да се изјаснат дека се против раководството за да има вонредни избори. Значи тешко

Мислам дека треба 60 посто од гласачите да се изјаснат дека се против раководството за да има вонредни избори. Значи тешко

Па токму затоа сега ќе се притиска од сите страни, ете ова со Меси е голема работа и ќе има ефект мислам.
Бартомеу сака да се спаси со тоа што му даде оставка на Зубизарета, ама да видиме кои ќе бидат следните чекори на Лапорта!

Утрешната страна на Спорт. Како никогаш до сега Бартомеу е притиснат.

B6nuuTnCQAAX1eD.jpg

Јас очекувам оставка од Енрике, ако не, треба веднаш да биде отпуштен. За Меси што да кажам, ако продолжат срањата во тимот, не би ме
изненадило и да си замине.

Управата сo ултиматум наводно до Енрике успех во дуелот со Атлетико Мадрид, и успех во купот доколку се вкрстат со Реал или Атлетико, ако не добива отказ во најбрз можен рок..Научна фантастика...Според мене отказот на Зубизарета е непотребен во овој момент, одличен начин да се прикријат другите проблеми и да се спасат главните виновници за оваа ситуација...

Последно уредено:
Управата сo ултиматум наводно до Енрике успех во дуелот со Атлетико Мадрид, и успех во купот доколку се вкрстат со Реал или Атлетико, ако не добива отказ во најбрз можен рок..Научна фантастика...Според мене отказот на Зубизарета е непотребен во овој момент, одличен начин да се прикријат другите проблеми и да се спасат главните виновници за оваа ситуација...
Го видов ова сега го читам ама не можам да го разберам на каталонски е.
http://www.ccma.cat/esport3/Ultimatum-per-a-Luis-Enrique-segons-la-COPE/noticia/2627371/
Овде се спомнува La cadena COPE. Не знам дали е ова некоја фан база на Барса.

Еве го читам Годал на твитер бара избори да се распишат.
S'ha acabat el bròquil! Convoqueu eleccions i marxeu. No en sabeu més!!!

Потребно или не, мене ми е кеф. Од 10 трансфери има 7 промашени и затоа сме на ова дереџе.

Сакам да видам кој е тој човек скаут или директор што се потпишал на извештајот за Даглас. Па дали се слепи бре! Се надевам фановите нема да останат неми на следниот меч на Кампот

Barcelona is close to deal with new sports director. Announcement Wednesday. Will be someone with low profile who knows the club well [rac1]

Леле бе пак со тоа who knows the club well :yid:

ќе го дрват сега со тоа што ќе ставаат некој што демек го знае клубот добро, додека не дојде лапорта пак каде што му е местото. Ќе слушаме вакви работи и тоа е тоа.

Сигурно ќе стават некој од Лаудруп или Стоичков. Не е битно дали е добар како спортски директор, важно е да е легенда на клубот и да ја познава филозофијата на овој клуб
ОДИ СИ, Бартомеу!.

Луѓе помирете се дека до 2016та ќе сме мизерни.
После доаѓа Лапорта и ќе се пее друга песна. До тогаш, евентуално Куп ако освоиме...

После таква генерација 2008-2012, која рушеше рекорди и според многумина е најдобриот фудбалски колектив во историјата на овој спорт, некако е тешко да се помириме 2 сезони по ред да не освоиме еден ебан трофеј...

После таква генерација 2008-2012, која рушеше рекорди и според многумина е најдобриот фудбалски колектив во историјата на овој спорт, некако е тешко да се помириме 2 сезони по ред да не освоиме еден ебан трофеј...
Освоивме супер куп (на Шпанија) со Тата бе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom