Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Коефициентот на фаворитот треба да се движи од 1.1 до 1.6
А коеф на Фенер со Галата за 1 нема шанси да е под 1.6 така да овој пример ти пропаѓа :D
Значи играта е фаворитот кој има коеф за конечен тип од 1.1 до 1.6, да победи а притоа да не даде 4 гола. А 4-4 е добитен тип бидејќи фаворитот не победил.[DOUBLEPOST=1420462534][/DOUBLEPOST]@Ставрогин а може било кој натпревар да го избереш или ќе има специјално од кои лиги ке се избира?
Дадов само пример тие први ми падноа на памет.
разбрав што точно се работи, на прв поглед изледа многу лесно и едноставно али во реалност 20/20 да погодиш шансите се минимални да не кажам никакви.

Ова ми текна на пред неколку години кога другар се инатеше со мене дека без проблем можел 15 пати да погоди вкупен коеф 2, се кладовме, резултатот мислам го знаете, падна на седмиот пат.

разбрав што точно се работи, на прв поглед изледа многу лесно и едноставно али во реалност 20/20 да погодиш шансите се минимални да не кажам никакви.

Ова ми текна на пред неколку години кога другар се инатеше со мене дека без проблем можел 15 пати да погоди вкупен коеф 2, се кладовме, резултатот мислам го знаете, падна на седмиот пат.
Доста добро му одело тогаш,седум пати 2 коеф со добра уплата ако гаѓал,супер е :D

Ова ми текна на пред неколку години кога другар се инатеше со мене дека без проблем можел 15 пати да погоди вкупен коеф 2, се кладовме, резултатот мислам го знаете, падна на седмиот пат

Па одлична статистика е ако промашува 1 од 7 пати на коефициент 2, мада чисто сумњам дека редовно може да има такво погодување..

@Ставрогин подобро да организираше натпреварување на утакмици со добри коефициенти што имаат вредност отколку вака 0-3г на фаворитот :)

Некој да даде предлог за играч +/- поени вечер од НБА? И мислење за следниве:

Ноел (Фили) +7,5
Парсонс +14,5
Бил +15,5
Роуз +16,5

Некој да даде предлог за играч +/- поени вечер од НБА? И мислење за следниве:

Ноел (Фили) +7,5
Парсонс +14,5
Бил +15,5
Роуз +16,5
Love +26,5 bez James,Irving i Varejao bi trebalo da odi + samo nz prvo bese 23,5 granica dosta ja zgolemija i Durant 28,5 + sekogas e motiviran protiv GSW minatata im dade 30 za 20 minuti igra

inace i jas sum in za igrava od Stavro, a za denes Coric 1,80 i Dodig 1,17 za pocetok na teniskava sezona

Ставро, а која кладилница ќе ја земаме за репер? Оти квотите на онлајн летаат надолу и нагоре, па затоа треба да се земе во предвид тоа. Доколку некој денес го типува натпреварот Х-Y може на Х за кец да биде 1.55, а два часа пред да почне натпреварот да биде 1.7. Најдобро би било да се земе во предвид некоја македонска кладилница, еве спортлајф како најраспространета.

Love +26,5 bez James,Irving i Varejao bi trebalo da odi + samo nz prvo bese 23,5 granica dosta ja zgolemija i Durant 28,5 + sekogas e motiviran protiv GSW minatata im dade 30 za 20 minuti igra

inace i jas sum in za igrava od Stavro, a za denes Coric 1,80 i Dodig 1,17 za pocetok na teniskava sezona
Ако би бирал меѓу Лав + и Дјурент +?

Мене ич не ми е сигурен Лав за денеска,не знам зошто.
Што се однесува до Голден Стејт-ОКС ќе има доста кошеви,не за џабе е толкава границата.Има некои опции кои во Моцарт сите може да се сврзат заедно.Кари 25,5+,Дурант 28,5+ и прва четвртина 54.5+.Во прва четвртина Дурант,Вестбрук,Кари и Томпсон очекувам фул да ја изиграат и во случај да не им е ептен ден треба да има распаљотка уште не старт.Може и во меѓусебни дуели да идете да видите,коа биле фит Вестбрук,Дурант,Кари и Томпсон во прва четвртина секад паѓале 60+ поени.

Мене ич не ми е сигурен Лав за денеска,не знам зошто.
Што се однесува до Голден Стејт-ОКС ќе има доста кошеви,не за џабе е толкава границата.Има некои опции кои во Моцарт сите може да се сврзат заедно.Кари 25,5+,Дурант 28,5+ и прва четвртина 54.5+.Во прва четвртина Дурант,Вестбрук,Кари и Томпсон очекувам фул да ја изиграат и во случај да не им е ептен ден треба да има распаљотка уште не старт.Може и во меѓусебни дуели да идете да видите,коа биле фит Вестбрук,Дурант,Кари и Томпсон во прва четвртина секад паѓале 60+ поени.
Може и за други натпревари од нба прва четвртина +/- поени и дали има како во Бет Сити за најпродуктивна четвртина?

Може и за други натпревари од нба прва четвртина +/- поени и дали има како во Бет Сити за најпродуктивна четвртина?

Имаат за сите наптревари +/- прва четвртина али само за прва,за другите нема.За нај продуктивна четвртина нема.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Имаат за сите наптревари +/- прва четвртина али само за прва,за другите нема.За нај продуктивна четвртина нема.
Дај ми линк ако не ти е тешко, зошто незнам каде да барам за 1/4 +/-

Во моментов Ставро изиграва македонска кладилница т.е. сака да не ограби нудејќи ни одредена игра. Разликата е во тоа што не даваме пари и може да си ја пробаме среќата. Искрено не верувам некој да испадне добитен, иако гледам веќе доста се прокурчиле како ова било прелесно. Ќе видиме колку е прелесно, зашо 20 утакмици по ред не е мала цифра. Али ќе пробам и јас, ништо не губам. :D

Ставро, а која кладилница ќе ја земаме за репер? Оти квотите на онлајн летаат надолу и нагоре, па затоа треба да се земе во предвид тоа. Доколку некој денес го типува натпреварот Х-Y може на Х за кец да биде 1.55, а два часа пред да почне натпреварот да биде 1.7. Најдобро би било да се земе во предвид некоја македонска кладилница, еве спортлајф како најраспространета.

Нека биде Спортлајф. Јас нема да правам проблем ако некој коефициент е на границата, или ја префрлил малку.[DOUBLEPOST=1420467501][/DOUBLEPOST]
@Ставрогин подобро да организираше натпреварување на утакмици со добри коефициенти што имаат вредност отколку вака 0-3г на фаворитот :)

Имам доволно такви типови, овде се работи за еден експеримент каде што мислам дека имам математичка предност над куќата. Ќе видиме што ќе биде.[DOUBLEPOST=1420467541][/DOUBLEPOST]
Ќе има посебна тема за ова или ?
Ќе отворам утре од сабајле посебна тема со конечните правила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom