Mi se svigja kolku si samouverenWatch me.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mi se svigja kolku si samouverenWatch me.
Не ли треба уште еден тип да ти даде за денес, рече да не бидат помалку од два или??Ајде од утре, да видам колку ќе има заинтересирани, за да можам да водам евиденција. И ќе мора некое правило за неповторување на типовите да се воведе. Знам дека не е многу фер, ама не ми вредат исти типови повторени неколку пати.[DOUBLEPOST=1420458884][/DOUBLEPOST]
Ајде од утре ќе биде, макар што овој тип ќе ти го важам, како знак на добра воља. Ве молам другите да не постирате типови од денес.
@ilz стискаш мајмунче и го пишуваш никот
@Ставрогин лесно е како боза ова,можеш уште сега да ме исплатишнаправи веб страна како што направија пред некое време кога се такмичевме зошто може и да украдеш некој поен
а данок ќе ставиш?
![]()
Не ли треба уште еден тип да ти даде за денес, рече да не бидат помалку од два или??
Јас пробувам да го сфатам твојот ќар ако ти го играш секој низ.Не знам во онлајн кладилниците како се движи коефициентот, али во БетСити на пример за Ксанти е 1.06 коефициент за помалку од 3.5.
Незнам кој е твојот ќар со ова натпреварување ама за нас ќе биде интересно а можеш и да додадеш и други игри како на пример: 20 пати по ред 3+,15 пати ГГ3+,10 пати пол/крај итн.![]()
Па тогаш нека си отвори една кладилница, ќе уплаќаме кај него и ако сме добитни тој ни исплаќаНезнам кој е твојот ќар со ова натпреварување ама за нас ќе биде интересно а можеш и да додадеш и други игри како на пример: 20 пати по ред 3+,15 пати ГГ3+,10 пати пол/крај итн.![]()
Јас не разбрав баш.
Значи пример играат
Фенербахче-Галатасарај, фаворит е фенербахче добитни типови се 3-0, 3-2, 3-1, се над 3 гола фаворитот е изгубено али не ми е јасно пишал претходните мислења 4-4 е во ред, зошто ?
За Битолчани посебна услуга, исплаќање на рака со ручек.Знам дека нема шанси да погодам 20 со ред, ама ќе си ја пробам среќата, Ставро плаќа![]()
Коефициентот на фаворитот треба да се движи од 1.1 до 1.6Јас не разбрав баш.
Значи пример играат
Фенербахче-Галатасарај, фаворит е фенербахче добитни типови се 3-0, 3-2, 3-1, се над 3 гола фаворитот е изгубено али не ми е јасно пишал претходните мислења 4-4 е во ред, зошто ?