Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И фино би било нова тема да си отворите, да не се мешаат со обичните типови тука.

Ајде од утре, да видам колку ќе има заинтересирани, за да можам да водам евиденција. И ќе мора некое правило за неповторување на типовите да се воведе. Знам дека не е многу фер, ама не ми вредат исти типови повторени неколку пати.[DOUBLEPOST=1420458884][/DOUBLEPOST]

Ајде од утре ќе биде, макар што овој тип ќе ти го важам, како знак на добра воља. Ве молам другите да не постирате типови од денес.
Не ли треба уште еден тип да ти даде за денес, рече да не бидат помалку од два или??

@ilz стискаш мајмунче и го пишуваш никот

@Ставрогин лесно е како боза ова,можеш уште сега да ме исплатиш :ROFLMAO: направи веб страна како што направија пред некое време кога се такмичевме зошто може и да украдеш некој поен :icon_mrgr: а данок ќе ставиш?:icon_lol:

Нема данок бе. :angel:[DOUBLEPOST=1420459862][/DOUBLEPOST]
Не ли треба уште еден тип да ти даде за денес, рече да не бидат помалку од два или??

Не повеќе од 2 реков, но ќе размислам за ова правило до утре, можеби ќе може и 3 на ден, но сигурно не повеќе од тоа.

Јас пробувам да го сфатам твојот ќар ако ти го играш секој низ. :D Не знам во онлајн кладилниците како се движи коефициентот, али во БетСити на пример за Ксанти е 1.06 коефициент за помалку од 3.5.

Јас пробувам да го сфатам твојот ќар ако ти го играш секој низ. :D Не знам во онлајн кладилниците како се движи коефициентот, али во БетСити на пример за Ксанти е 1.06 коефициент за помалку од 3.5.

;)

Јас мојот дел од натпреварувањето ќе си го исполнам. Исплатата на наградите. Само да се консултирам во администрација и да видам дали ќе ми дозволат да отворам нова тема, да не пишуваме во оваа, ќе биде многу попрегледно.

Незнам кој е твојот ќар со ова натпреварување ама за нас ќе биде интересно а можеш и да додадеш и други игри како на пример: 20 пати по ред 3+,15 пати ГГ3+,10 пати пол/крај итн. :ROFLMAO:

Ту бе да му ебам матер, трчав на мразот за да ја фатам Магнитогорск за да ми губи сеа ебате. Па нема ни стрим негде да ја гледам.

Незнам кој е твојот ќар со ова натпреварување ама за нас ќе биде интересно а можеш и да додадеш и други игри како на пример: 20 пати по ред 3+,15 пати ГГ3+,10 пати пол/крај итн. :ROFLMAO:

Жал ми е, но само оваа игра ми е интересна. :misticen:

:Кезец:

Знам дека нема шанси да погодам 20 со ред, ама ќе си ја пробам среќата, Ставро плаќа :D

Па тогаш нека си отвори една кладилница, ќе уплаќаме кај него и ако сме добитни тој ни исплаќа :D

Јас не разбрав баш.
Значи пример играат
Фенербахче-Галатасарај, фаворит е фенербахче добитни типови се 3-0, 3-2, 3-1, се над 3 гола фаворитот е изгубено али не ми е јасно пишал претходните мислења 4-4 е во ред, зошто ?

Јас не разбрав баш.
Значи пример играат
Фенербахче-Галатасарај, фаворит е фенербахче добитни типови се 3-0, 3-2, 3-1, се над 3 гола фаворитот е изгубено али не ми е јасно пишал претходните мислења 4-4 е во ред, зошто ?

Затоа што ми е потребно фаворитот или да не добие, или да добие а при тоа да не постигне 4 или повеќе голови. Многу едноставно. Ако натпреварот заврши 4-4 фаворитот не добил, и со тоа е исполнет едниот услов, што е доволно.[DOUBLEPOST=1420462131][/DOUBLEPOST]
Знам дека нема шанси да погодам 20 со ред, ама ќе си ја пробам среќата, Ставро плаќа :D
За Битолчани посебна услуга, исплаќање на рака со ручек. :)

Јас не разбрав баш.
Значи пример играат
Коефициентот на фаворитот треба да се движи од 1.1 до 1.6
А коеф на Фенер со Галата за 1 нема шанси да е под 1.6 така да овој пример ти пропаѓа :D
Значи играта е фаворитот кој има коеф за конечен тип од 1.1 до 1.6, да победи а притоа да не даде 4 гола. А 4-4 е добитен тип бидејќи фаворитот не победил.[DOUBLEPOST=1420462534][/DOUBLEPOST]@Ставрогин а може било кој натпревар да го избереш или ќе има специјално од кои лиги ке се избира?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom