Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 30.255
- Поени од реакции
- 67.114
Ја од српскиот филм видов 10-15 секунди од трејлерот и изјавив: „марш у пизду материну!“
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
брат шознам, мене самиот сет ми беше некако аматерски скоцкан, плус глумењето у некои сцени беше доста патетично(со акцент на тие кај шо главниот глумец некој опнува, повеќе личи како да игра чочек него да еб*), дури испод просек посебно од шефот со брадата и овие околу него(обезбеџењето кршење глави и вратови). Незнам шо жанр ќе излезе ако е трилер+gore а не вклучува хорор, и неможам да ти дадам некоја споредба со друг сличен на овој. Сетот на Антихрист спрема овој мејби? кмон науDobar triler e, prikaznata zadrzuva da go izgledas duri i so cel toj blood and gore, jak mindfuck so shock value, ooooodlicna fotografija, atmosfera, setting... filmot e dobar, hejtot go dobiva zaradi nemanjeto cenzura and well granica.
мислев за тука на форумот повеќе околу TGWTDT ама нема везе.Panic room e najpotcenet film na Fincher. A za najprecenet Social network/Benjamim Button.

Il MostroЌе го најдеш Пинокио или Тигарот и снегот и нив ќе ги гледаш и така во круг...
Life is beautiful пред Citizen Kane во секое време...Абе тоа што се masterpiece се, ама стварно не знам како ги ставате пред The Godfather и Citizen Kane.
а инаку се согласувам со џимеј за поделбата погоре.Два пати го имам гледано Ла вита е бела, еднаш мала кога бев, втор пат на италијански у средно, не можам такви филмови повеќе пати да гледам, преемотивна сум...
(мада 100% си)Лесно и едноставно ги ставаме.Абе тоа што се masterpiece се, ама стварно не знам како ги ставате пред The Godfather и Citizen Kane.

Pffffff! Да не бев ја, никој од вас немаше да го гледа I Origins. Не сакавте да го чепнете ни со 10 foot pole ни под разно. Кога реков ај јас ќе го ѕирнам филмот чим толку ризичен e па ќе пишам, тогаш као демек зачешавте глави, а па кога изнесов позитивни импресии само @Iceboy нека е жив и здрав прочита и лајкна. Другиве почекавте некоја страна и после сите одеднаш земавте да пишувате дека сте го гледате ради препораки или не знам што. Ма мрш таму! Педери
.
Шала на страна, супер филмче според мене, и веќе имам почнато (и скоро завршено) рецензија за истиот, деновиве ќе ја комплетирам и постирам во соодветна тема. И уште од старт да пишам дека ја хејтам на њотот рецензијата за истиот филм.