А1 Македонија

Види тоа не е голем проблем, ќе се јавиш и ќе ти кажат.......ти кажи колку пари планираш да потрошиш додатно за телефон, или сакаш оној што иде бесплатно со таа тарифа, ова те прашувам за да ти дадам предлог.

http://www.vip.mk/vip-postpejd-ponu...11999/Onetouch+C1+PoP/5eJdJLZfDnZI#ad-image-1 еве колку што разбрав овој е дел од таа понуда што ја сакам ..ми изгледа добар телефон и онака не е за мене ќе го подарам на брат ми помал е од мене :)

555 се водеше според цените од М тарифата, претпоставувам сеуште е така

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

nema mreza lokacija dracevo sve im e.am.
Немa ни вo Илинден. Цел ден е нестaбилнa, пет минути имa, пoлa сaaт немa[DOUBLEPOST=1419088488][/DOUBLEPOST]
555 се водеше според цените од М тарифата, претпоставувам сеуште е така

Sent from my SM-T210 using Tapatalk
Пoтпишaв нoв дoгoвoр пред месец денa, 555 тaрифa, телефoнoт пo S ми гo нaплaтијa

За месец време ми истекува договорот.
Незнам дали да го продолжам уште сега со постоечкиве или да чекам подобри понуди... ем се плашам да не ја усерат мрежата отпосле, ем да не кренат цени до небо на тарифите...
Не е паметен човек што да прави - излезе ова меч со две острици :tapp:

За месец време ми истекува договорот.
Незнам дали да го продолжам уште сега со постоечкиве или да чекам подобри понуди... ем се плашам да не ја усерат мрежата отпосле, ем да не кренат цени до небо на тарифите...
Не е паметен човек што да прави - излезе ова меч со две острици :tapp:
Ти продолжува автоматски на неопределено. Ако ти одговара, терај. Ако не, можеш после да прекинеш кога сакаш. Тоа ти е предноста.

можам ли да земам телефон 6месеци пред истекот на договорот?

можам ли да земам телефон 6месеци пред истекот на договорот?
3мислам ,сега кога плаќав сметка ми кажа после 20ти може да се обнови ,а договорот истекува во април.

Во денешно време испадна Вип да има најлоши пакети.....Остај што имаат проблеми со мрежата....Иначе јас сум корисник на Вип уште некој месец.За тарифа од 700ден да нудиш само 2 гига интернет во денешно време кога конкуренцијата нуди барем 5 гига е смешно.Остај тоа па и брзината на 4Г е лимитирана на само 4мбпс.Која е логиката до пред некое време нудеа 9гига интернет со максимална 4Г брзина за помала цена а сега за поскапо нудат послабо.Барем цените на телефоните да им беа ефтини па човек да се излаже.Овака послаби и поскапи чак и од Т-Мобиле станаа.Жално

Во денешно време испадна Вип да има најлоши пакети.....Остај што имаат проблеми со мрежата....Иначе јас сум корисник на Вип уште некој месец.За тарифа од 700ден да нудиш само 2 гига интернет во денешно време кога конкуренцијата нуди барем 5 гига е смешно.Остај тоа па и брзината на 4Г е лимитирана на само 4мбпс.Која е логиката до пред некое време нудеа 9гига интернет со максимална 4Г брзина за помала цена а сега за поскапо нудат послабо.Барем цените на телефоните да им беа ефтини па човек да се излаже.Овака послаби и поскапи чак и од Т-Мобиле станаа.Жално

Тоа се вика дуопол поготово со системот сега како ќе биде...В старт беа супер Вип со понуди али сеа...

Тоа се вика дуопол поготово со системот сега како ќе биде...В старт беа супер Вип со понуди али сеа...
Jas go napisav istoto uste pred nekolku meseci,deka cenite kese pojacat i ke nema pretplata 400mkd,deka od 600 nagore ke bidat,site mi se smeeja,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom