Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
^Во Интер играше малце, беше солиден, пред 3-4 години беше многу добар играч со светла иднина, незнам шо му се деси.

ЏДМ пиша дека утре одкако ќе се одигра дуелот Бешикташ - Галата ќе има состанок со челниците на Јуве. Изгледа и турците попуштиле во намерата да си оди Снајдер, па така најверојатно Весли ќе ни биде првото засилување. Изгледа трансферот на Шакири пропаѓа, заради тоа што се има заинтересирано и други клубови за него (Интер, Ливерпул), па вака се оди на поефтина и попроверена варијанта.... е сега ако дојде сигурно ќе зема голема плата, ама што е тука е... ние не му ја даваме платата од наш џеб :kuracc:

Истотака денес имало телефонски разговори за Роландо, и големи се шансите и тој да заврши кај нас

ЏДМ пиша дека утре одкако ќе се одигра дуелот Бешикташ - Галата ќе има состанок со челниците на Јуве. Изгледа и турците попуштиле во намерата да си оди Снајдер, па така најверојатно Весли ќе ни биде првото засилување.
:yid::tapp::facepalm::boksix:

Според официјалниот сајт на Фиорентина, голманот Нето нема да го продолжи договорот, со што се шпекулира дека Јувентус ќе проба да го донесе во своите редови.

Снајдер би дошол по барање на Алегри кој сака класичен треквартиста,само така може да го разберам трансфеоров.

Или сакаат да искористат прилика со ситуацијата во Галата,Снајдерза јануари и не е толку лош дил ама Шаќири е подобра варијанта за мене.

Единствениот проблем со снајдер е тоа што човекот замина во Турција не дека заборај да игра или дека е лош играч, туку дека Галатасарај беше едниствената екипа која му ја прифати платата која ја побара, никогаш не беше сумата на трансферот или годините или нешто слично. Другиот проблем е мотивацијата на Снајдер истото го имаше и Тевез но во Јуве досега се си испаѓа супер и мислам дека супер ќе ни се најди. Шаќири единствената предност според мене за мене лично пред Снајдер му се годините ништо друго + Снајдери имаше одлично светско првенство иако секогаш за Холандија игра зверски и против Дортмунд и Арсенал беше нинџа, тие се опциите искрено и Дијаманти не ми смета само поради тоа што има одличен шут, техника, пас, визија и го држеше сам цел напад на Болоња. Си одите и отпадна и Болоња. ЕДинствено нешто кое не ми се допаѓа е Роландо ама ќе почекам да видам како би се снашол ако дојди.

Единствениот проблем со снајдер е тоа што човекот замина во Турција не дека заборај да игра или дека е лош играч, туку дека Галатасарај беше едниствената екипа која му ја прифати платата која ја побара, никогаш не беше сумата на трансферот или годините или нешто слично. Другиот проблем е мотивацијата на Снајдер истото го имаше и Тевез но во Јуве досега се си испаѓа супер и мислам дека супер ќе ни се најди. Шаќири единствената предност според мене за мене лично пред Снајдер му се годините ништо друго + Снајдери имаше одлично светско првенство иако секогаш за Холандија игра зверски и против Дортмунд и Арсенал беше нинџа, тие се опциите искрено и Дијаманти не ми смета само поради тоа што има одличен шут, техника, пас, визија и го држеше сам цел напад на Болоња. Си одите и отпадна и Болоња. ЕДинствено нешто кое не ми се допаѓа е Роландо ама ќе почекам да видам како би се снашол ако дојди.[DOUBLEPOST=1420346894][/DOUBLEPOST]Според TS Алегри не бил убеден дека Шаќири би бил добар како треквартиста и го гледал само како крило, па затоа го побарал Снајдер.

Последно уредено:
Значи пак играч за без пари. Снајдер,Тевез,Пирло,Барзаљи, не треба поќе да не викаат старата дама, сега сме Отпишаните.

Значи пак играч за без пари. Снајдер,Тевез,Пирло,Барзаљи, не треба поќе да не викаат старата дама, сега сме Отпишаните.
Тевез не беше баш без пари, но беше доста ефтин со оглед на неговиот квалитет. За мене поголемо засилување би било доведувањето на Џердан.

Мислам како одлучуват овие гадови за Шнајдер, човек само што не сврши сред стадион кога ни даде гол за елиминација од ЛШ, каде е гордоста на Јуве??? порано друго беше

Кај ти се Погба и Љоренте :D

Мислам како одлучуват овие гадови за Шнајдер, човек само што не сврши сред стадион кога ни даде гол за елиминација од ЛШ, каде е гордоста на Јуве??? порано друго беше
Како сакаш да прослави осмина-финале ?Значи тој немал ништо со Јувентус ,да бил поранешен играч ке разберам .Сети се колку само Пирло се има радувано 10 години против Јувентус и многу други играчи(бидејки има и многу од Сериа А што ги купуваме ) .
Лампард му даде гол на Челзи во 86 минута а беше во Челзи повеке од 10 години и идол од првите шампионски генерации на Абрамович .Не требаше да му даде гол на Челзи Лампард ?Тоа е непрофесионализам !Тоа може да се случи само на Швајцарија-Албанија кога албанец од Швајцарија намерно не ја шутираа топката во гол .
Шнајдер е шампион и може многу да придонесе ако не друго го јачи брендот Јувентус .За такви играчи народот иде да ги гледа .
Човек треба да е паметен да го земе Тевез за 12 ,Видал за 12 ,Барзаљи за 300 000 ,Љоренте,Погба ,Пирло за беспари.......тоа е менаџмент ,додека е Јувентус на врвот јас го подржувам менаџментот .
п.с Да не заборавиме дека покриваме голем минус од минатата гарнитура.Плус тоа да не заборавиме дека сепак е зимски-трансфер .

Последно уредено:
Не сум против Снајдер, но сум и за Шакири. Не ни се потребни двајца зимата така што може за летото да се остави еден.

Како сакаш да прослави осмина-финале ?Значи тој немал ништо со Јувентус ,да бил поранешен играч ке разберам .Сети се колку само Пирло се има радувано 10 години против Јувентус и многу други играчи(бидејки има и многу од Сериа А што ги купуваме ) .
Лампард му даде гол на Челзи во 86 минута а беше во Челзи повеке од 10 години и идол од првите шампионски генерации на Абрамович .Не требаше да му даде гол на Челзи Лампард ?Тоа е непрофесионализам !Тоа може да се случи само на Швајцарија-Албанија кога албанец од Швајцарија намерно не ја шутираа топката во гол .
Шнајдер е шампион и може многу да придонесе ако не друго го јачи брендот Јувентус .За такви играчи народот иде да ги гледа .
Човек треба да е паметен да го земе Тевез за 12 ,Видал за 12 ,Барзаљи за 300 000 ,Љоренте,Погба ,Пирло за беспари.......тоа е менаџмент ,додека е Јувентус на врвот јас го подржувам менаџментот .
п.с Да не заборавиме дека покриваме голем минус од минатата гарнитура.Плус тоа да не заборавиме дека сепак е зимски-трансфер .
Човекот кога беше во Интер правеше гифови за Јуве за тоа колку се слаби, а во Истанбул се радуваше до таа мера затоа што го исфрли од игра "омилениот" негов клуб, и тој самиот кажа чуството е прекрасно затоа што беше во прашање Јуве. Сите вистински фанови на Јуве го мразат, Шнајдер е типичен mercenary,мислам како има образ да се појави во дресот на Јуве кога сите знаеме како беше неговото понашање спрема клубот во минатото, немаше апсолутно никаков респект.

Човекот кога беше во Интер правеше гифови за Јуве за тоа колку се слаби, а во Истанбул се радуваше до таа мера затоа што го исфрли од игра "омилениот" негов клуб, и тој самиот кажа чуството е прекрасно затоа што беше во прашање Јуве. Сите вистински фанови на Јуве го мразат, Шнајдер е типичен mercenary,мислам како има образ да се појави во дресот на Јуве кога сите знаеме како беше неговото понашање спрема клубот во минатото, немаше апсолутно никаков респект.
:facepalm:Аман бе немојте со овие фрази и реченици стварно се глупи, а знам дека не си глуп чоек барем по пишуваните мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom