- Член од
- 3 септември 2010
- Мислења
- 6.357
- Поени од реакции
- 8.953
Но претходно да им се даде еден екстерен/државен испит и ако не го поминат од три обиди, прогон не во Сибир, туку на Антарктик.Те молам дај ми линк до постот, ..... да го лајкнам и јас. Еве на невидено знам дека ќе го лајкнам.
И се буниш за поедини ликови да се претепаат?
Не бре, јас би повикал да се утепаат едно 10-20 илјади пијавици(власта и НЕлуѓе блиски до неа), НЕлуѓе кои ја носат државава во пропаст, НЕлуѓе кои сигурно ја мразат Македонија и Q ги боли и за државата и за луѓето кои живеат во неа. И уште едно 100-200 илјади (блиски до власта и опозиција) по затвори (по можност по гулазите на Сибир) би ги ставил, да скапат до смрт без да имаат можност и еден единствен ден да имаат позитивна мисла во празната тиква. Ниедна насмевка на лицето.
Јадат г... да ги тестираат студентите, а министрите и пратениците не знаат прашања од општа култура, таблица множење или азбука и тие крлежи и паразити нашле некого да тестираат колку знае.[DOUBLEPOST=1420231143][/DOUBLEPOST]
Се угледале на министерот за внатрешни работи на северниот сосед:Професорски пленум
Во владиниот спот за поддршκа на државниот испит...
Словачκа е претставена со знамето на Словенија.
Одлично сработено.
Последно уредено: