Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
И во Шестиот ден, кога беше гостинка Каролина, водителката и се обраќаше со ВИЕ иако се на иста возраст, тоа говори за третманот кој го добиваат гостите во Телма.

:aplauz:

Матрис нели го даваа минатата сабота во 20 часот? Сега е пак.

Мислам дека даваа со Стивен Сегал.

Телма од секогаш биле број 1 во Македонските телевизии од кога знам за мене ги гледам само што немат рејтинг како пералните на мозоци сепак за паметни и интелигентни луѓе е.Ми фали кога трчев од физикалната терапија да стигнам дома да гледам Аларм за Кобра 11 у 16:15 часот :D:D. Ми фали и Серија А и малце повеќе спортска програма тоа одсекогаш им е слаба точка освен Вимболдон воопшто не дават спорт.Како и да е Телма е закон.

Iron Man 2 (2010) - Недела во 20 : 00

Иначе шо се дешават со Телма, зошто даваат реклами ЗА државен испит ?:confused:

Пошто им платиле, а на луѓето им требаат пари, макар и од непријателот.

Абе да, ги разбирам то, даваат реклами за здрава храна, за безбедност во сообраќајот и уште некоја направена од владата, ама зошто да дадат за нешто за кое толку силно се противат на вестите нивни, ми изледа како залудно да кажуваат на вестите.

Знам, тоа е.

Спотовите иначе се гротескни, работодавачи, „студенти“ и професори кажуваат колку било лошо досега без државен и како со државен наеднаш образованието ќе процвета :pov:

Iron Man 2 (2010) - Недела во 20 : 00

Иначе шо се дешават со Телма, зошто даваат реклами ЗА државен испит ?:confused:
Зошто не би давале реклами ? :D

За пари. Газдата на Телма може да е и веган, ама ако месарница му плати да се рекламира ќе се рекламира. :D

Зошто не би давале реклами ? :D

За пари. Газдата на Телма може да е и веган, ама ако месарница му плати да се рекламира ќе се рекламира. :D
Да ама овде се работи за политика.

На вестите ги убедуваат гледачите дека реформите се лоши за државата/студентите/народот а после вестите даваат реклами кои ги фалат истите тие реформи:гик:

fuck-all-the-logic.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom