Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dear K,

сфативме веќе. Бевте на забава, се начукавте ко магариња, се вративте и ни ги отековте тестисите. Колку треба да донираме да престанете да замарате? :coffee:
Погрешно си сфатил. Ако донираш не значи дека ние ќе престанеме да замараме, туку дека и ти се стекнуваш со право да замараш. :D

Dear K,

сфативме веќе. Бевте на забава, се начукавте ко магариња, се вративте и ни ги отековте тестисите. Колку треба да донираме да престанете да замарате? :coffee:
Сто милијарди како за тебе Ио!

Teshko zaljuben u devojchevo.
Прегледај го приврзокот 110650

[emoji7]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Немој друже, ваквите кратко можат со еден, за брзо ќе и се смачиш и станиш досаден па ќе најде некој кантри мен со камп приколка и ќе замине или во друг случај ќе заврши во сендвич кај овие >download.jpg

Правилата се тука за да се прекшат... :ROFLMAO: :oops: :P
Да ама за тие што донираа во хуманитарната акција која ја имаме. Твојата донација кај е?
Башка и до 01.01.2015 ќе трае цитирањево.

Драга - од кога е дозволено цитирање во тебе?
Злате и за тебе појаснување. И прашање. Оти бе не дојде на собиранка?

Цитирањето тука е награда за дарежливите Кајганџии. Извинете али од што ми е пуно срцето би оставила до василица да се поти тука :))

Цитирањето тука е награда за дарежливите Кајганџии. Извинете али од што ми е пуно срцето би оставила до василица да се поти тука :))
Ај еве и јас да ја искористам шансата да си цитирам, не за друго него да да се знае:roker:
шупичку, едвај да ве дочитам по темиве, здравје ми земавте.
Него драга, ........ ќе идеме ли пред Јадран утре? Да пробаме да направиме уште една спонтана собиранка.

Драга Кајгана,
Какви предрасуди...:confused:
Ако седнеш сам да јадеш или кафе да пиеш во кафана/кафич - ненормален те прават.
За Нова Година ако славиш дома - самец си.

Додека гледаме што рекол комшијата, нема да потпркнеме, само ќе тапкаме во место:coffee:

Am za Vasilica pak kamen ke se naprajs, ke recis posle do vodici...

A Vodici ko Vodici... toplo rakivce ovo ono :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom