во кое школо?Јас го учам веќе година ипол, во школо за јазици.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во кое школо?Јас го учам веќе година ипол, во школо за јазици.
.
А како идат со цени!?!? Уписи од кога има !?!?Руски да се учи има во училиштето за странски јазици во Борис.
И во Ангел Вес во Аеродром.
Немат кај нас од кај да учиш, сеуште нема никој кој предава. Од јутуб мојт да се научет некои основни работи.@M-1 ти се учи тебе руски !?!?! Ке ти треба кога ке се тепаш низ Москва да се разбереш со твојте и нивните навивачи![]()
Спартак се институција@M-1 Рамо до рамо братија Торпедо-Спартак навсегда!![]()
Како нема бе !?!?!? Па @The xx чекаме подетално да објасни каде има ...[DOUBLEPOST=1419949392][/DOUBLEPOST]Немат кај нас од кај да учиш, сеуште нема никој кој предава. Од јутуб мојт да се научет некои основни работи.
Да те поправамЗенит се институција![]()
A телефонче ,име на школо !?!?Како што кажав има во Скопје на две места.
1200 денари е цената и во Борис и во училиштето во Аеродром.
Уписи мислам дека имаше околу 1 Oктомври. Би требало да има и од 1 Фебруари.
За цена и уписи ме прашавте. За тоа ви одговорив.A телефонче ,име на школо !?!?
дај иди по ред, до цена има време![]()
Фала многуЗа цена и уписи ме прашавте. За тоа ви одговорив.
Еве страна од центарот за странски јазици во Аеродром.
https://angelvesskopje.wordpress.com/
Еве и за тоа што е во Борис.
https://www.facebook.com/pages/Логос-Центар/221278398030560
Немат шо да пореквам јас, убо си пишам и немат ништо мамено. И Спартак како најтрофеен клуб во Русија и Зенит како клуб особено ако ги земам од 2006-2007 па се до ден денес претставувет институции. И фудбалски и навивачки институции, зошто? Зато шо имат традиција, зато шо се силни и моќни, зато шо имат голема страст и пасија, зато шо имет школи зато шо имет млади генерации, зато шо е големо ривалство, зато шо едните се од Москва а другите од Санкт Петербург зато шо стално имат судири и ривалство на терен и надвор од нив, зато шо ги сакет како клубој сите. Зато шо ги мразет исто толку колку шо ги сакет, е сеа немојш да ми речиш дек Амкар и Арсенал Тула се институции или пак чеченцине или Луч Енергија од Владивосток.Како нема бе !?!?!? Па @The xx чекаме подетално да објасни каде има ...[DOUBLEPOST=1419949392][/DOUBLEPOST]
Да те поправам![]()
Па ела преселисе в Скопје . Ке ти најдиме момиче,ке ти најдиме работа. Што ти требит друго !?!??! Езеро !?!? Имаме и тоа . Во паркон имат 6 и плус езеро Треска в СарајТи дан мислиш јас да се заберам и да учам во метрополава па да патувам угаре удолу, па учењето да ме кошта ѓаолипол.
Од шо книга учиш !?!? Од кого е напишана и како изгледа . Зашто и ја имам еден учебник од 1 год од факс кога учев.I jas barav kursevi pred godina dena ama ne najdov. Pa si kupiv kniga so koja ucat na filoloshki i ne e losa za prvo i vtoro nivo. Mozam da razgovaram iako iam problemi so gramatikata. Ubav e jazikot iako makedonskiot mi e poubav.![]()