Колку реално сакате оралка? (и општо за орален секс)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
шо ми се има мене десено :/
имав една авантура у студентски со една доста атрактивна но луда типка (после испадна комплекси дека има lvl 10) и така првиот пат лудила петинг еден саат течење пот а лето на поткровје и ајде отиде нешто да се истушира и после тука одма почнавме ја соблеков легна и тука лижење цело тело стегнато цицки супер и коа дојдов до пичката така агресивно и она ми вика зошто го праиш тоа јас и викам демек уживај и коа ме стегна најгадната смрдеа до тогаш што сум ја осетил одма се повлеков и продужив со другиот дел од телото....
значи ако смрди ништо, све ќе ти се одмили

Појако од тоа да ти го земе на усни , е само ти и ја земеш кога е напалена.Цапање у мед ми е тоа.

Ако женати ти даде оралка - нема појќе да ја бакнуваш в уста?
Опа , значи нема маж што не си го бацил куро,
сите ќе ги прашувам сега ова, супер загатка, и сите ќе искочат лажговци со одговорот НЕ.

Опа , значи нема маж што не си го бацил куро,
сите ќе ги прашувам сега ова, супер загатка, и сите ќе искочат лажговци со одговорот НЕ.
Аман бе анчо, уште ви е страв попот да не разбее дека дома оралки прајте, пробај колку е возбудливо да и дадеш страстен бакнеж со јазик од како ќе и завршиш в уста

Аман бе анчо, уште ви е страв попот да не разбее дека дома оралки прајте, пробај колку е возбудливо да и дадеш страстен бакнеж со јазик од како ќе и завршиш в уста
И која фаца ја прават кога ќе им текне - ем не сакаат да ти одбијат бакнеж по секс, да не излезат лоши ем... не име баш сеедно. Јас велам, ваше си е, не бакнуваш нешто туѓо :pusigo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom