- Член од
- 15 февруари 2008
- Мислења
- 395
- Поени од реакции
- 397
Таман сиХахаха знаев дека грешно ќе се сфатиме. Коментарот не беше навреда. А јас.. 55 кг. СИ велам не сум тешка ама ни лесна![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таман сиХахаха знаев дека грешно ќе се сфатиме. Коментарот не беше навреда. А јас.. 55 кг. СИ велам не сум тешка ама ни лесна![]()
Значи си лесна со 55кг.Хахаха знаев дека грешно ќе се сфатиме. Коментарот не беше навреда. А јас.. 55 кг. СИ велам не сум тешка ама ни лесна![]()
АхаххаOn siminja gakji, ja otvaram usta.
Tolku realno.
On siminja gakji, ja otvaram usta.
Tolku realno.
Така е, некој ќе се шета по гаќи, некој по ролка.![]()
деца, мислат нутела езначи ако смрди ништо, све ќе ти се одмили
Затоа јас кај што го пикам куро, не лижам.деца, мислат нутела е
Ако женати ти даде оралка - нема појќе да ја бакнуваш в уста?Затоа јас кај што го пикам куро, не лижам.
Опа , значи нема маж што не си го бацил куро,Ако женати ти даде оралка - нема појќе да ја бакнуваш в уста?
Аман бе анчо, уште ви е страв попот да не разбее дека дома оралки прајте, пробај колку е возбудливо да и дадеш страстен бакнеж со јазик од како ќе и завршиш в устаОпа , значи нема маж што не си го бацил куро,
сите ќе ги прашувам сега ова, супер загатка, и сите ќе искочат лажговци со одговорот НЕ.
И која фаца ја прават кога ќе им текне - ем не сакаат да ти одбијат бакнеж по секс, да не излезат лоши ем... не име баш сеедно. Јас велам, ваше си е, не бакнуваш нешто туѓоАман бе анчо, уште ви е страв попот да не разбее дека дома оралки прајте, пробај колку е возбудливо да и дадеш страстен бакнеж со јазик од како ќе и завршиш в уста