- Член од
- 15 февруари 2008
- Мислења
- 395
- Поени од реакции
- 397
Таман сиХахаха знаев дека грешно ќе се сфатиме. Коментарот не беше навреда. А јас.. 55 кг. СИ велам не сум тешка ама ни лесна
Таман сиХахаха знаев дека грешно ќе се сфатиме. Коментарот не беше навреда. А јас.. 55 кг. СИ велам не сум тешка ама ни лесна
Значи си лесна со 55кг.Хахаха знаев дека грешно ќе се сфатиме. Коментарот не беше навреда. А јас.. 55 кг. СИ велам не сум тешка ама ни лесна
АхаххаOn siminja gakji, ja otvaram usta.
Tolku realno.
Така е, некој ќе се шета по гаќи, некој по ролка.On siminja gakji, ja otvaram usta.
Tolku realno.
Toa ti e rolka crn pojasТака е, некој ќе се шета по гаќи, некој по ролка.
деца, мислат нутела езначи ако смрди ништо, све ќе ти се одмили
Затоа јас кај што го пикам куро, не лижам.деца, мислат нутела е
Ако женати ти даде оралка - нема појќе да ја бакнуваш в уста?Затоа јас кај што го пикам куро, не лижам.
Опа , значи нема маж што не си го бацил куро,Ако женати ти даде оралка - нема појќе да ја бакнуваш в уста?
Аман бе анчо, уште ви е страв попот да не разбее дека дома оралки прајте, пробај колку е возбудливо да и дадеш страстен бакнеж со јазик од како ќе и завршиш в устаОпа , значи нема маж што не си го бацил куро,
сите ќе ги прашувам сега ова, супер загатка, и сите ќе искочат лажговци со одговорот НЕ.
И која фаца ја прават кога ќе им текне - ем не сакаат да ти одбијат бакнеж по секс, да не излезат лоши ем... не име баш сеедно. Јас велам, ваше си е, не бакнуваш нешто туѓоАман бе анчо, уште ви е страв попот да не разбее дека дома оралки прајте, пробај колку е возбудливо да и дадеш страстен бакнеж со јазик од како ќе и завршиш в уста