Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
мене од сите рапери еминем ми е омилен. колку јаки текстови има чудо едно. и музиката кеф е, се на се одлични песни прај.

е сега молба од мене, ако има некој биографија за еминем на македонки нека пиши побрзо.

уживајте...

I`m not afraid е одлична за песна но битот се гледа дека е негов не на дре и е ужас ... ме потсеќа на Лил Вејн и Дрејк... што е многу лошо!
Ама сепак песната како целина многу ми се допаѓа :)

Immmmmmmmmm not Afraiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidddddddddddddd :vozbud:

Најдобро нешто,од поновите песни :)

<3 da combo ! (:

Blockbuster Comerica Park Show во септември на ESPN (дупол концерт на мечот Tigers vs Yankees)

Слушајте како се губи 50 Цент во песната... Иако и двата ги слушам, сепак Еминем е најдобар рапер што некогаш живеел... Иначе песната е топ!​

Добар беше пред некои 8+ години во времето на The Eminem Show и The Marshall Mathers LP.
Encore беше така така најголем впечаток ми остави Like Toy Soldiers и после тоа не ми се свиѓаше.

Еве HD и официјално од Eminem Vevo

Од кога почна да снима, значи како M&M па после во групата Soul Intent до денес за мене е најдобар рапер и музичар, а за новава песна неам зборови.

Samo shto go simnav recovery i ostanav bez zborovi.Ushte go nemam islushano cel no spored toa shto go slushnav albumot e ludnica.

И јас сега го симнав албумот, и најголем впечаток ми остави Talkin' 2 Myself останав без зборови... awesome!!!

--- надополнето ---

Еве HD и официјално од Eminem Vevo

За 4 дена 7 м го прегледале видеово... то ти е то. (:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom