Еминем

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Добар камбек. Одлични песни како и секогаш... Го слушам верно од почетокот на неговата кариера.
Слушнав дека ќе си го надополнува последниот албум.

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
01. People Make Me
02. Taking My Ball
03. Insult To Injury
04. Outlet
05. Carrington Pool
06. Forever featuring Drake, Kanye West & Lil Wayne
07. Stainless Ego

Дури 7 БОНУС ТРАКИ на новиот албум од кои веќе Форевер ( која што не ми се свиѓа посебно поради соработката со Лил Вејн ) и Тејкин Мај Бол се искочени :smir:
Ova e dopolnuvanje na relapse, a relapse 2 kje izleze narednata godina:helou:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
На Мајспејс има ставено повеќе нови песни меѓу кои се и бафало бил рефил и Еливејтор чив стил и флуо премногу ми се допаѓа!
Иначе вчера видов , на албумот на Лил Вејн поставена е и трака со Еминем... не ми се свиѓа нивната колаборација но сепак ако има намера Лил Вејн да иде кон боље ... зашо да не али ако го повлекува Ем кон полошо НЕ !:toe:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Рецитирањето не му е лошо се поправа малку али текстот не ми е баш ок треба да поработи на лириката се глеа дека сака да смени нешто али најбоље рецитат ми има на Форгот абаут дре

Milovoe

деЧак со оЗЛОгласен СмешаК
Член од
13 декември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
24
Eminem si go drzi sranjeto na nivo i den denes ... ali kako zimas pari taka gubis smisla od rapot i negovata prvicna ideja ... da ne dolzam mn ... Prvite traki shto gi slusnav od Eminem na vremeto me navlekoa na rap duri site slusaa Zlatno slavejce , ali posle "8 Mile" (sho i go smetam za eden od top 10 rap albumi) pocna da mi vrti nekoi komercijalni tonchinja. Jebesh toa e ... ali na sve novo davam maximum 3 meseci i pomalce .. postarite ke si ostanat evergrin :salut:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Очекував , ПОЛОШО!
Али сепак не ме импресионира , со аутотјун е пола песна ( све шо е од Лил Вејн ) а плус Еминем на почетокот неговиот влез некако ми иде и тој по Микс ... незнам незнам што да кажам ... се надевам нема да влијае Лил Вејн на него :toe:

Frank_White

Da ReaList
Член од
8 август 2008
Мислења
69
Поени од реакции
2
Очекував , ПОЛОШО!
Али сепак не ме импресионира , со аутотјун е пола песна ( све шо е од Лил Вејн ) а плус Еминем на почетокот неговиот влез некако ми иде и тој по Микс ... незнам незнам што да кажам ... се надевам нема да влијае Лил Вејн на него :toe:
Momce, vo pesnava Lil Wayne ne koristi autotune....A za lil wayne da ima vlijanie na Em, toa nema da se sluci, odnosno moze da e obratno.:smir:
Inaku pesnava e bas dobra!!

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Имаше еден добар трач вчера, како во сообраќајка загинал Маршалот..Ама не се заинтересирав, зашто беше премногу просто да биде вистина...

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Имаше еден добар трач вчера, како во сообраќајка загинал Маршалот..Ама не се заинтересирав, зашто беше премногу просто да биде вистина...
I ja slusnav isto pred nekoj den :D

Член од
26 октомври 2009
Мислења
36
Поени од реакции
2
dobar mu bese prviot album, sega ic ne go postuvam
tolku za nego
koa pocna eminem bese TOP...SEKA VISE NE E RAPER....ima dobri UNDERGROUND RAP pesni od pred milion godini.....SEA samo se zaebava i jade gomna za drugi lugje.....tolku od mene i znam deka pola nema da mislat ko mene ali me mrzi da se raspravam......samo slusnete ja "We made you" i ako seuste mislite deka toa e rap.......VE ZALAM

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас си ја љубам едноставно песнава и онака ми текна да ја поставам! Многу ми се свиѓа, ме мотивира кога го слушам текстот! Си го љубам човекот бе!

Kajgana Shop

На врв Bottom