Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
И јас почнав да слушам рап со Еминем. Респекат!

Ем за Relapse и Relapse2

Според википедија албумов би требало да излезе во Ноември, само се одложува, неможам веќе да чекам.. Има некоја нова информација околу песните?
Инаку Forever добра е ... :music1:

Незнам дали ја имате слушнато оваа е прекрасна песна..

Ем за Relapse и Relapse2

Според википедија албумов би требало да излезе во Ноември, само се одложува, неможам веќе да чекам.. Има некоја нова информација околу песните?
Инаку Forever добра е ... :music1:

http://www.rapbasement.com/eminem/1...g-from-ll-cool-j-live-vh1-hip-hop-honors.html

Ima potvrdeno deka vo albumot kje ima pesni so 50 cent i Alchemist,a na oficijalniot forum ima 500 track listi taka da ne se znae koja e original.:helou:

http://www.rapbasement.com/eminem/1...g-from-ll-cool-j-live-vh1-hip-hop-honors.html

Ima potvrdeno deka vo albumot kje ima pesni so 50 cent i Alchemist,a na oficijalniot forum ima 500 track listi taka da ne se znae koja e original.:helou:

:) која песна.. Инаку понапред на темава има листа со песните, најверојатно таа е.. па сега чекаме неофицијални верзии...

Во исчекување сме на Relapse 2 :vozbud:
Хахаа да, ќе биде како кога излезе Relapse, општа паника за линкови за симнување на албумот:) И чекаме 17ти за роденденот на Ем!!! :vozbud:

Денеска е денот кога е роден Еминем..па еминем,среќен роденден,да си дочекаш уште многу,се најубаво,повеќе траки...кратко кажано среќен роденден

Eminem was not included on MTV's Hottest MCs list.:tepam:
нешто повеќе тука

и тука

англиски е ме мрзи да преведувам сеа:)

Лил Вејн исто така кој освоил второ место на таа листа се бунеше како е можно да не биде Ем победник а дури ни меѓу тие 10 ем сиа и го дисаше Џеј Зи кој што бил тој момент на првото место ... Интересно но Лил Вејн почнува да лиже гз на Ем ... веќе го има сронето .. па страв му е пак да не се деси нешто такво :toe:

И секако... нека му е најсреќен роденденот ... да ја продолжи кариерата и колку траки има уште толку дури и повеќе да направи ... :helou:

Нека му е среќен роденденот, да е жив и здрав, па да направи уште подобри албуми за да можеме ние да уживаме. :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom