Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајгич, ти текнува на рекламана: Како ѕвездичка мала, во секоја ноќ, ти ми даваше сила, ти ми даваше моќ... Лаj ла лаjjл лалалjjjлаал. :ROFLMAO:

Како и да е... пред некое време почна сезоната на замаглени чоровинки. :гик:
Кога влегувам во автобус, од ладно на топло, џоа марсовец се осеќам. :нинџ: Али се одзамаглуваат самите, оти нели, што и да е - ќе поминееее. :LOL: Само малку ќе си почекаааш. :D

Сакав уште нешто да ти кажам, али забораив. :toe:
Ај, друг пат. :D Чао сеа. :D

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.447
Поени од реакции
6.125
дк
Веќе 4та година по ред, најубавиов период од зимата(славиве) ако не и од целата година го поминвам во Скопје поради обврски со факултетов. Скоро да заборавив како изгледаше слава,масата преполна со храна,алкохолот(посебно греаната ракија и греаното вино мхм мхм мхм) како и најважниот дел- муабетите кои започнуваат од спортска па се до оправување на држвата,муабети кои најчесто ги правиш со лица кои ги гледаш од слава на слава...сето тоа почна да ми недостигвит, а како вчера да беше кога се заклучвев во вц за да не ме носат моите на слава или на визита:oops:.

Од друга страна за нова година како и секогаш ќе се договориме денот пред 31ви а до тоаш стандардните : " абе со нас ќе идаш за нова година?" и " абе еноја нова година кај ќе ја прајме".

И за крај, го барав старото емот иконче :salut: за да те поздравам али изгледа го заборавиле. позз

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,

Моментот кога ќе се разбудиш во 7:30 сабајле, свежа наспана, секоја капка сон си ја исцедила од тебе. Првата мисла е: јес денес ќе си завршам сите правно-административно-училишно-службено-приватни работи.
И ти текнува дека е недела уствари. :facepalm:
Ај барем ќе учам денес, all day long.

Иначе кај мене ништо ново.
Уствари има. Запознав некој. И не, не е дете. Фала курцу. Ок по малку е, како секое машко што е по малку дете. Али не у години и размислувања. Уште не е ништо посебно, специјално и официјално сега за сега, али вреди да се спомне по серијата на малишани/крцкалчиња/р'скавчиња од кои бев нападната изминативе неколку месеци.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.442
Поени од реакции
39.062
Имам еден комшија автомеханичар исклучиво за бмв пази, специјалист као демек. Нонстоп ги тестира колите со 150 на саат во место каде што е дозволено максимум 60. После долги пријавувања денес конечно му пишаа казна од 800 евра , и му ја затворија работилницата на 3 месеци. :kuracc:

Дедо мразе бриши ги моите желби , ова ми беше доволно за годинава. :jeeee:

Благоев

The Spartan General
Член од
8 јануари 2014
Мислења
1.357
Поени од реакции
2.087
Трајчето јадеше гомна дека не ми го бива старото БМВ. Го стигнала клетвата. :D:D:D

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.445
Поени од реакции
5.944
Драга
Јас како ученик со просек 5 секогаш оваа година нема просек одличен нема да видам поради физика и математика и по двата предмети имам 2ки :zver:така да не е возможно јас да поминам со 5 а и е можно за крај година со 4 да поминам али тоа ти е тоа
Ајде уште неделва ќе помине и готово да не се замарам со школото веќе
Ама од другата година ќе се потрудам да ги направам на 3ки :pos:

H

HoT IcE

Гостин
Драга вчера ти пишав како спијам веќе со денови по 12 сааати и да си ебеш век како да ме проколна. Синојка учев до 4, и денес ме разбудија у 11 со факинг ЅВЕЗДЕ ГРАНДА, еј да можам ќе им ги блокирам каналите, од памет ме извадија, мини-концерт направија у пичку матер. Учам како ненормален до 4 сат сабајле за да имам мира, и неможат ни на раат да ме остават да спијам, ќе фатам ќе скрша нешто..

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Драга за Нова година сакам нов компјутер, ако се најди некој да ми дај, оти јас тешко дека ќе си дозволам! :(

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Цепав со велосипедот до средно водно застанува кола ред бул две девојки унатре ми пружат ред бул ми викат сакаш викам гага е :pos:

гага е
гага е
гага е
гага е

Инаку тоа што викат криља демек растеле не лажат мислам да не им верувате

Кога сме кај криљата веќе ШТО СЕ СЛУЧУВА кога децата мечтат за слободата

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Драга,
Ја отворив темата за NY's Resolutions 2014 и читнав што иам пишано. Колковите и градите ми се сеуште со ист обем, не научив да сукам тенки кори и си ја ишишав косата.
Среќа иам Најлепше жеље до мене па ќе си се тешам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom