Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Слабо одиграна утакмица од напаѓачиве,можеби можеше да проба да го пикне Вилсон.
РВП пола век се местеше пред да шутне,и Пачовски да беше ќе го одбранеше тоа.
Руни прием бегалка.
Фалкао како некое девојче тркара наоколу.
Од друга страна,со оглед на бројот на повредени играчи океј резултат.
Мата цар,заедно со Керик дефинитивно најдобрите двајца денес.

колку се добри овие од бет365, направив на друг маил акаунт али мора нели податоци исти пак и таман удрив депозит ми го заклучија и сеа се расправам да ми ги спојат со постоечкиот. Нема 2 пати бонус :(

Битна информација за фан клуб Манчестер Јунајтед. :pos:

Царот утепа 2-3 чавки горе на стадионот у второ полувреме, а можно е и некој навивач да загина. Тоа беше и последната шанса за нас.

Као демек играме со Престон или па Маклесфилд па пцуете по играчите.Имаа шанси не ги искористија,судијата не уништи ги остави буквално да ги убијат на теренот а не извади ни пола од тоа што требаше картони.Мата гледам го пцуете,срамота е тоа.Имаше една сто процентна шанса ама и реално со десна ја шутна,за неговата игра денеска само едно големо БРАВО пошто ги искина.Единствено мислам дека Ван Гаал пак утна второ полувреме со формацијата и играта што ја постави.

Царот утепа 2-3 чавки горе на стадионот у второ полувреме, а можно е и некој навивач да загина. Тоа беше и последната шанса за нас.
Еден шут беше тоа,се дешава не е деснак,ама бар даде минимум 5 топки напред за напаѓачиве.
Тие што направија?

Не кажав ништо лошо за Мата, кажав само дека на единствената шанса у втора кога можеше да даде гол, тој најверојатно убија 2-3 чавки горе на стадионот. Тоа ме накурчи.

Мене ме накурчи перси што не му ја пропушти таа на руни како ќе ја товараше за сите пари.Цел тим беше очај денес најсветла точка Џонс.Немавме среќа за да дадеме гол, ама треба да бидеме среќни што не примивме.Исто така и оваа утакмица какои онаа со астон вила откако се мени формацијата на сред утакмица играчите беа како од марс паднати.

Што побрзо прифатите дека не сме сезонава за титула, толку подобо, всушност не ни знам од каде такви идеи па самите да си стварате јадови. Не викам дека не е можно, математички и Барнли може да се шампиони но имаме премногу промаја во тимов и Челзи и Сити се поскоцкани тимови од нас.
Пишав дека со Х сум задоволна уште пред месец дена тука и океј е, на крајот и јас едвај чекав да заврши утакмицава. Идеме даље.

Крв није вода. Тојето.

#masoni #nisemoze #destepicke

Mислам дека не го виде Руни зад него.

Едноставно, не не сакаше топката, јебига. Сакаат да дадат гол и тие.

Mислам дека не го виде Руни зад него.

Едноставно, не не сакаше топката, јебига. Сакаат да дадат гол и тие.

Дада тоа зборам и јас.Само не знам дали го забележи Еванс човече.На секој добра топка после 4 лоши.Керик му треба одмор,Руни исто више преку кур му е.Да се надеваме дека ќе издржат сеа да ги плеснеме Стоук за Нова и после нека се испоебат по дома недела дена.Исто така ја ќе бидам многу среќен да го земеме ФА купот.

Што побрзо прифатите дека не сме сезонава за титула, толку подобо, всушност не ни знам од каде такви идеи па самите да си стварате јадови. Не викам дека не е можно, математички и Барнли може да се шампиони но имаме премногу промаја во тимов и Челзи и Сити се поскоцкани тимови од нас.

Пишав дека со Х сум задоволна уште пред месец дена тука и океј е, на крајот и јас едвај чекав да заврши утакмицава. Идеме даље.

Здраво илумиоус.
Ја сум ракија и мезе и би сакал да кажам дека се согласувам со тебе до 100 проценти и пак назад.
Дали би сакала да ми бидеш жена?
Илумиоус Мезевска.
Уште сега замислувам у весниците шо че пише..
Илумиоус Мезевска, божицата од кајгана форумот че приме прстен на прстот од Господин Господин ракија и мезе.
Излегуваме од црквата, Руни и Ван Перси мават бомбоњери, Мата се дере ој вирхенсита де гвадалупе грасиас пор ла фелисидад и така натаму.

Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед

Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед

Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед

Добро Нигер, добар си :)

Мајкл Кин со солидна утакмица денес, може да му се даде шанса место Еванс.

А зошто не го игра Блекет? Пред црвениот со Лестер (мислам) играше супер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom