Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Место водство од 2-3 разлика, браниме бод сега.

Сами сме си криви. 5 100% шанси.

Од тоа и се плашев дека ќе падне темпото. Не дадовме гол во прво, пројде возот, за повеќе нема сила. Топка не фативме у второ, ме напиздија. И овој судијата, секој допир го свирна за Тотенхем, дебил. Еден критериум у прво кога не здробија од мавање и клизање, кога нападнаа кокошките им свиреше и сами кога паѓаа. Рафаел изигра едно НИШТО. Јанг остана крило не мрдна напред, не искористивме ништо со измените. Како фалеше Ди Марија да замени некој од нападот...

Ме накурчија сеа 200% , знам не е пораз , но исто ко пораз после ТОЛКУ 100% шанси.

Клошари се да му ебам, две утакмици на ист начин ги заебаа. Цело полувреме го преспијаа! Перса идиот, нека оди нека се покрија не кошта 2 бода!!!

Ништо другари, првото полувреме се убивме од шанси, треба стап денеска и за Перси и за Руни и за Фалкао, бивало ли и тројцата приемот да ги ебе на 100% шанси. Второ бевме катастрофа, ептен слаби. Затоа викав пред мечот дека е лошо што немаме играч на клупа што може да го смени текот на мечот. Се виде испапсаа, луѓе се и они. Искрено би прифатил нерешено на ВХР пред утакмица скоро секогаш. Ама денеска ради сите 100% шанси што ги имавме во прво ептен ми е мака и ептен се изнервирав.

се загубивме во средина, фалкао и перси чекаа напред а руни наместо да утручува кога ќе треба он цело време седеше со нив напред а тука керик и мата сами тешко. Фали Ерера, Фелаини па и Ди Марија, а исто така имајте предвид дека пред 2 дена играа натпревар со Њукасл, така да и до некаде е реален резултатов.
Инаку ова е за директен црвен картон, а гомнарот не го ни прекина натпреварот туку остави да си прават контра тотенхем.
10881714_737441673009618_2354852294006089324_n.jpg

Последно уредено:
Така ни треба, море требаше да изгубат. Не смееше да се киксне оваа, сега ако тепаат Челзи и Сити тури му пепел, ќе се оддалечат уште повеќе, а плус може да не стигнат тие што се под нас :facepalm:

Првото полувреме беше толку добро што не дојдоа до израз партиите на Еванс и Мекнер ...

Тоа е цената на истиот состав од пред 2 дена. Мораше да смени нешто.

Еден од РВП/Фалкао на клупа како џокер. Ерера стартер ако бил фит. Валенсија незнам дали го извади ради повреда, ама му беше промашај замена.

Што побрзо прифатите дека не сме сезонава за титула, толку подобо, всушност не ни знам од каде такви идеи па самите да си стварате јадови. Не викам дека не е можно, математички и Барнли може да се шампиони но имаме премногу промаја во тимов и Челзи и Сити се поскоцкани тимови од нас.

Пишав дека со Х сум задоволна уште пред месец дена тука и океј е, на крајот и јас едвај чекав да заврши утакмицава. Идеме даље.

Прво полувреме гледав и видив ама второ полувреме гледав, гледав, гледав и ништо не видив.
Ван Перси бе како го промаши тоа бе, не пикаш игла у конец па да промашиш неколку пати бе..одма че си замислиш дека тоа е на жена ти пичката и мора да и го напикаш со цепелин, имаш среќа шо не примаме гол, тоа че беше исто каа жена ти да земе нунчаки и да ти ударе две-три заушки па после три дена да се чудиш кој, шо, како, зошто.
И имам нешто да кажам за судијата.
Еден фаул за Тотенхем, друг фаул, трет фаул и така натаму исто каа уно, дос, трес, кватро, синко, минко и така натаму.
Па да ти ебам матер тротинет еден.
Да а ебам мајка ти на кинески, јапонски и шпански.
Wǒ xiǎng tā mā de nǐ mā nǐ shǎle yīkuài gǒu shǐ, nǐ bùnéng shì yīgè cáipàn, yīnwèi nǐ de dànǎo fàngpì.
Anata o fakku anata orokana baka!
Cojo tu madre maldito pedazo de una mierda, su madre coño apesta como vegetal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom