Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако и денеска изиграат како минатата утакмица и победат, Ди Мариа на клупа, њама место за него. :ROFLMAO:

Не ми се допаѓа што е ист ист тимот од пред 2 дена, а уште помалце ми се допаѓа што немаме играч на клупата што може да влезе и да го смени текот на мечот. Кај најдоа повредите сега баш упм!

Не ми се допаѓа што е ист ист тимот од пред 2 дена, а уште помалце ми се допаѓа што немаме играч на клупата што може да влезе и да го смени текот на мечот. Кај најдоа повредите сега баш упм!

Во овој момент единствено што фали навистина е Фелаини, измислен е за играчи како Ериксен, ќе го носи на грб и ќе игра!

Во овој момент единствено што фали навистина е Фелаини, измислен е за играчи како Ериксен, ќе го носи на грб и ќе игра!
Абе реално арно ќе беше да имавме играчи за ротација овие утакмици, Фелаини, Ди Марија, Херера, некое бекче, ово оно неможе едни исти да играат 3 меча за 5 дена. Ама од друга страна, второто полувреме некни беше заебанција, па ајде да се надеваме дека не се толку истрошени за денеска, а за четврток дека ќе се врати барем некој од повредените. :)

Кај Тотенхем нема да играат Дембеле, Паулињо и Ламела у прва постава. (y)

Иначе кокошките ги немаме тепано 4 меча по ред.. Што е време, време е. :D

Дa му се мoчaм јaс нa пренoсoв сo вaкa нискa кaмерa. Пoрaнo oд oвoј стaдиoн секoгaш дaвaa висoк пoглед, сегa oвa е кaтстрoфa, кo нa Хaјбери нa времетo

сега за сега судијата катастрофа како и секогаш .. а ги допреш одма пенали жути црвени свири а нас не утепаа од мавање ни фаул не суди гомнарот скапан

Кој куртон е овој вертонген ,а џонатан мос no comment:facepalm:[DOUBLEPOST=1419769093][/DOUBLEPOST]Ете го
B58RoLwCUAIQ7Gf.png:large

Што е со терминов од 1???
Јас па лаганица сега станувам викам иам време и да се расонам додека да почнат :(

Sent from my Nexus 7

Леле бе чист гoл еј, кaј измери oфсaјд a вo пoлa метрo 5 игрaчи беa :o

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom