Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
uploadfromtaptalk1419632956533.jpg

Најважното од денешната утакмица е дека земавме три бода, другото може да се заборави. Ме загрижува фактот што немаме убава игра, вадиме чат пат резултат, ама и кикснуваме. Се надевам дека поголемиот број повредени играчи ќе се вратат во јануари и ќе имаме силен втор дел од сезоната.

3 бода и еден идиот сума сумарум.
Росицки што брцна голче најкеиф ми се напраи.
Иначе читам нешто ластици јадел Жиру у соблекувална. :lut:

:zver:
10882137_910460195639123_5576982155869005762_n.jpg

Mathieu Flamini covered a remarkable 12.81 km in Arsenal's 2-1 win at the Emirates against QPR.

ќе не даваат ли на ТВ?
Да, на СК 2[DOUBLEPOST=1419775543][/DOUBLEPOST]Arsenal team v West Ham: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Welbeck

subs: Ospina, Gibbs, Chambers, Campbell, Walcott, Podolski, Akpom

Кокелат ?!
ВТФ ?!

Последно уредено:
Arsenal team v West Ham: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Welbeck

Arsenal FC ‏@Arsenal 2m2 minutes ago
#Arsenal subs: Ospina, Gibbs, Chambers, Campbell, Walcott, Podolski, Akpom

Косиелни во одбраната тоа ме радува но видете го средниот ред-Фламини и Коклен??!!
Одбраната ќе мора да изигра на највисоко ниво, од овој среден ред не очекувам многу.

Nemame srednjak na klupa... i wtf e so Rosicky, predhodnata starter sega ni na klupa go nemat?

Кокелан Фламини Окслејд. Еј која средина. Факинг Кокелин. Ееее Венгере Венгере, нели имаше тим и конкуренција во него ? А враќаш 4то класни играчи од позајмици во декември. Бравос, уште еднаш за тебе. И 5 гола да дај Кокелин и 5 да спречи, сезонава ти оди тебе на душа, како и неколкуте претходни.

Коа плачевме за средњак преку летото имаше тука некои исто ко Венгер демек иаме доволно, нема место. Еве ви сеа среден ред, Венгер мамето!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom