Еминем

baldzi

Fascination Never Ends!
Член од
16 јуни 2006
Мислења
176
Поени од реакции
3
"Што се деси со Еминем?!"

Што е тоа ДЕСИ????? Аман веке дај зборувајте и пишувајте македонски. :tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Се сликите што му се од албумот...му се вакви прекршени мали слики составени и со изгледот на Еминем.... малку и креативен бил хаха...:)
ќе бидне албумот...па ќе слушаме малку Ем...
а богами... малку се и 10 теми...ама проблемот е што никој не пишува на кајганава на рап темите...така страмно да кажам... и 2 се многу :toe:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586

просто.. ти текнуе дека еминем беше активен едно време вадеше албуми секој втор ден (карикирам) и дојде едно време го снема.. ти текнуе?.. демек ке се пензиониса ово оно.. и туп му текна дека уште е фацка па се реши да се врати.. и се врти конверзација во везе со него и дешафки од страна...

тадааам.. сеа знаеш :)

бтњ македонски збориме.. :helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Се вели говорете македонски, а не зборувајте. Благодарам...

Иначе, претходно си напраи пари, го снема, сеа му притреба некој денар за некоја нова колица да си земе, и си напраи уше еден албум...

М

Мрак

Гостин
Се вели говорете македонски, а не зборувајте. Благодарам...

Иначе, претходно си напраи пари, го снема, сеа му притреба некој денар за некоја нова колица да си земе, и си напраи уше еден албум...

Абе,зошто прави уште еден албум не е важно,само наш Емнем знае...важно е што за кратко време(иао мене не ми се чека и толку:()ќе излезе новиот албум со се надевам одлични песни,па и кога Ем е во прашање тоа треба да се очекува:)Одвај чекам!Како што би рекла рап легендата:Now this looks like a job for me so everybody just follow me...cause we need a little controversy...cause it feels so empty,without me:party3:

:vozbud:Одвај чекам да ги слушнам песните!Хахаа,сигурно уште 4/5 песни од овој албум ќе додадам(а и сите фанови на Еминем)во листата на омилени песни:):)

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Na 2 maj kje bide promocijata na Spotot od pesnata 3 a.m.
Ajde od sabota uste edna nova pesna od Shady :vozbud::vozbud::vozbud:

М

Мрак

Гостин
Na 2 maj kje bide promocijata na Spotot od pesnata 3 a.m.
Ajde od sabota uste edna nova pesna od Shady :vozbud::vozbud::vozbud:
Oваа е,така?

Утре ако е прооцијата на спотот,кога ќе го има youtube?Би требало брзо:toe:Абе одвај чекам!!!Еминем-причина за среќата во мојот живот.

Ајде еве ја и мојата омилена од поновиве:)

внимание на:
.49,50..најдобар бе,не се променува....:)
.3:03...ја расипува сликата тоа суштеството позади:nesvest:
.3:05....:icon_rollхахаа..
.3:22...everybody want to...........see Eminem!Најдобар е бре...
.3:29....ауч...:pos2:
.3:52....:pov:
.4:29...Eminem is best,fuck the rest!

Член од
29 март 2009
Мислења
42
Поени од реакции
22
Abe so se slucilo so eminem ? vleat umrel covekot od pregolemiot " na 50 cent :pos2:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
ееј новава трака истотака кине...многу јакооо:vozbud:
Најбоље од овие 3 за сега ми е .... хмм...крек а батл...али и другиве 2 се одличнииии... :)
чекаме сеа месецоф Ел Пи :smir:

М

Мрак

Гостин
Crack a bottle

●/
/▌ Еm:Now picture us it's ridiculous you curse at the thought..
/ \ Cuz when I spit the verse the shit gets worse and worse cause your soft..If I could fit the words as picture perfect,works every time..Every verse,every line,as simple as nursery rhymes...

●/
/▌ Dr.Dre:But hey,what else can I say?I love LA.Cuz over and above
/ \ all,it's just another day..and this one begins where the last one ends..pick up where we left off and get smashed again..

●/
/▌ 50 Cent:It’s bottle after bottle..the money ain’t a thang when you party with me.
/ \ Its what we into its simple..we ball out of control like you wouldn’t believe...

:music1::music1::music1:​

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Ludnica e pesnava:vozbud::vozbud::vozbud:.Inaku pesnive se mnogu slicni so onie od prviot album Infinite,lele use spotot da go ima utre na you tube:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom