Вo дoбрo сеќaвaње ми имa oстaнaтo декa секaд кoa ќе видaм вo живo утaкмицa квoтите кaј aзиски и гoл лaјн биле зa 0.05 или зa 0.1 пoгoлеми oд кoнечен и гoлoви.На кој мислиш за споредба ајде?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вo дoбрo сеќaвaње ми имa oстaнaтo декa секaд кoa ќе видaм вo живo утaкмицa квoтите кaј aзиски и гoл лaјн биле зa 0.05 или зa 0.1 пoгoлеми oд кoнечен и гoлoви.На кој мислиш за споредба ајде?
Вo дoбрo сеќaвaње ми имa oстaнaтo декa секaд кoa ќе видaм вo живo утaкмицa квoтите кaј aзиски и гoл лaјн биле зa 0.05 или зa 0.1 пoгoлеми oд кoнечен и гoлoви.
Како не менува, тоа е 5% јача добивка, ако изиграш 3 акумулатори ќе биде 15% поголема добивка, ако ти е добивката 100 евра ќе ти биде 115Па добро тоа не ни го гледам искрено 0.05 ништо не менува.. имаат исто добри тука игри за овер 2.00 2.5 доколку си влези 3+ ја фаќаш ако паднат само 2 гола ти го враќаат влогот.
The big eye is always watching...^Drugar izbrisi uste nesto, nemoj ke ti probijat listot. Opasno e.
Секогаш кога ќе пишам вакво ливче викам па реално е да излезат сите, и никогаш не е така. Вчера излегоа ама не играв[emoji28]
Vo kopacka e igrano?Kako se presmetuva koeficientot primer ako go fatis samo edniot tip?Ваљда 500че ке има
![]()