Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Сега што е она Diary на летербокс и како да означам кои филмови ми се гледани и кои филмови ми се гледани годинава?

Сега што е она Diary на летербокс и како да означам кои филмови ми се гледани и кои филмови ми се гледани годинава?

Diary ti e dnevnik za ovaa godina koj film koga si gleal, so kakva ocena i recenzija. http://letterboxd.com/stolesikko/films/diary/

Gore desno imas add a film i kucas koj film sakas ili klikni na filmot ako go sretnes na home i imas od strana Review or log this film.
So ocenuvanje (a i ne mora, samo save) ti go stava u gledani, a ako stikliras koga toa kockata pogore, ti go smeta u ovaa godina plus.

jpWDzh4.png

ХАХХАХАХА :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Да но доколку во меѓувреме ги заменат термините на подобар и полош

Не разбирам како може да биде филмот не е ни искочен тек јуни 2016 По кој основ ќе биде подобар образоложи ми ги тие компоненти кој афлек ќе ги поседува а Бејл НЕ ?
Ај те молам да слушнам со душа чекам да видиме и филмографски како стојат ?
Афлек на пример Сјајно секој филм му е полн погодок нема утка-кур мој бидејќи ќе глуми суперхерој а веќе го има направено тоа што он направи во тој филм епик адвентуре како стварно да никогаш да не прогледа и да сфати колку лош филм(ови-на мета е овој) оставил зад себе,Стејт оф плеј-кружење околу стол,рунер рунер-кил ме фастер,Компани мен,Тхе товн беше добар она копија али добар ,Гигли:вонзем: нејќам да тупам уше и да редам кастастрофи но во генерала афлек има холивудски шлагови и филмовите се застапени за брајнваш ундер ејџ тинејџ гирлс од понуденото афлек не ги задоволува критериумите да се носи се една таква ГОЛЕМА улога као што е Бетмен избрзана одлука и многу погрешна но се што нолан остави Шнајдерот ќе усере заедно со аф аф

I got a feeling :cool:

12 прашања за Вуди Ален

Во октомври 2010, Вуди Ален, кој инаку го мрази својот личен публицитет, ретко дава интервјуа и не се појавува често како гостин во одредено шоу, се отвора пред Роберт Б. Веиде, автор на филмот „Woody Allen: A Documentary“. Во оваа прилика, Вуди Ален одговара на 12 неконвенционални прашања кои никогаш претходно не му биле поставени.

Спореди го со Prisoners.
Колку само добар ќе беше филмот доколку го направеа како Призонерс, тогаш ќе му беше веројатно реална оценката. Не и личи на приказната тој лежерен и смешен шмек што го вметнале.[DOUBLEPOST=1419525415][/DOUBLEPOST]
I wish I watched The Imitation Game :)

како нема да не навлечат кога америка и северна кореја се у лоши односи поради филмот :)
мислим... обама и ким јонг се расправаат за игран филм на сет роган
А Сет гарант седи у канада напушен и се смее :)

како нема да не навлечат кога америка и северна кореја се у лоши односи поради филмот :)
мислим... обама и ким јонг се расправаат за игран филм на сет роган
А Сет гарант седи у канада напушен и се смее :)
Му викав ја на Обама кога гледавме Game of Thrones предпремиерно, ну викам Обама друже, каде со тој укус за филмови, ќе се обрукаш некој ден. Тој ми вика мора да ги трпам будаливе Ио, ќе земат и мене ќе ме работат, не ги знаеш...

Не му е лесно на Оби...

@социопатка21 фала шо ни го раскажа филмот, јас фино замолив неколку пати да се воздржите од спојлери или барем да ги означувате, а јас морам тоа да го правам за вас.
Сега нема потреба да го гледам Gone Girl. :гомце:

Моментот кога ќе ја начекаш сестра ти кај симнува торент од Форест Гамп. И така денес си го изгледав филмот по кој знае кој пат, и пак ме возеше како и првпат. Класика, евергрин кога се работи за филм, а и гледам сестра ми исто како мене реагираше кога првпат го гледав, шо е со предувот, шо е уствари филмов? И не и реков ништо, бидејќи сум радосен оти е на прав пат кога се работи за гледање на филмови, иако е помала знае да ги примети битните работи, гледам сеа како го гугла на Вики :D

Кога отидов во кино Gone Girl да го гледам, идеше трејлер од овој Интервјуто. Мојата реакција беше, овој тип на амерички комедии беа популарни негде крај на 80ти почеток на 90ти, па си реков кул, уште една лимонада која не мора да ја гледам. Него хајпов што се дешава ми е чуден сега... Туку ај, да не излезе плетам гаќи на нероден Петко, или како и да идеше поговорката.
Од друга страна, Бејл има еден тон позначајни и подобри улоги од Бетменот, не знам што се фативте за оваа улога толку. Ко да немало добар Бетмен пред Бејл, па да нема таков и после него :)

Колку ќе биди АФлек добар како Бетмен повеќе зависи од режисерот отколку од самиот актер.

Sony си направи маркетинг за The Interview, демек бил под закана од терористички напади филмот, за глупи луѓе да му ставаат 10ки на имдб и истите да одат во кино да го гледаат. Инаку кој нормален би сакал да гледа филм со Сет Роген. Јас сум за да се забранат сите филмови од Сет Роген.

Back
На врв Bottom