- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Сега КУРир ќе кажат дека СДСМ и Сорос му го хакнале фб профилот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега КУРир ќе кажат дека СДСМ и Сорос му го хакнале фб профилот.
Респект! Знам дека на тие од студентски им е доста страв, но мило ми е што има и храбри луѓе кои не се плашат!@Коњаникот Сабја отвори бе пп.
Инаку идам сигурно, се планира поголемa група да тргне од Кузман, со тие ќе идам јас.
Не само за да станеш професор, туку за ДА ЗАПИШЕШ НАСТАВНА НАСОКАРеспект! Знам дека на тие од студентски им е доста страв, но мило ми е што има и храбри луѓе кои не се плашат!
Иначе, далиии сериозно бараат ЕБАН ТОЕФЛ за да бидеш професор? Па, човече, ти предаваш на македонски јазик, кој курац ќе ти е тоефлл. Плус, тој испит има рок на траење, односно дипломата ти важи некои 3 години мислам...а кога ќе ти дојде време за реизбор што ќе праиш?
Да да, на тоа мислев...а тие што веќе се доценти, вонредни професори, професори?Не само за да станеш професор, туку за ДА ЗАПИШЕШ НАСТАВНА НАСОКА![]()
Решив да не го читам цел закон, доволно ми се крена притисокот од овие точки...Да да, на тоа мислев...а тие што веќе се доценти, вонредни професори, професори?
Види сеа, не можеме контра на секоја реформа да и одиме. Зарем реално не требаа построги услови за некој да стане наставник и професор, еден куп дебили кои се примени овие години на работа наши деца ќе воспитуваат утре.
Абе види сеа...ТОЕФЛ?Види сеа, не можеме контра на секоја реформа да и одиме. Зарем реално не требаа построги услови за некој да стане наставник и професор, еден куп дебили кои се примени овие години на работа наши деца ќе воспитуваат утре.