GLADIATOR II (2024) - Тема за тие што гo гледале филмот! (SPOILERS!)

Јас мислам дека некако сакаа да ни ги доловат причините зошто Ането е решена да оди по Мет Дајмон во кој што е затрескана, само малку лошо испадна сето тоа затоа што Ането во цел филм не беше некој романтичен лик туку научник посветен на мисијата. И сега одеднаш, заеби се, ќе одам да го спасувам либето кој ја ебе планетата :)

Јас мислам дека некако сакаа да ни ги доловат причините зошто Ането е решена да оди по Мет Дајмон во кој што е затрескана, само малку лошо испадна сето тоа затоа што Ането во цел филм не беше некој романтичен лик туку научник посветен на мисијата. И сега одеднаш, заеби се, ќе одам да го спасувам либето кој ја ебе планетата :)
И ти си бил заслепен од љубовта изгледа :D Ането го сакаше тој другиот на другата планета, Едмунд. А Метју сметаше дека датата што ја праќа Ман (Мет Дејмон) покажува пореални шанси за живот на таа планета отколку на таа од Едмунд. Нели Ман излезе заебант и планетата не му ја бива, па испадна Ането во право што сакаше да иде на другата планета, кај тој Едмунд. Ането го величеше Ман цел филм како научник, вајда затоа и тебе ти се измешале каналите, другиов слабо беше спомнуван.
А за тоа дека она како научник се искења со муабетот за љубовта, true.

Нолан и Кип Торн зборуваат за поврзувањето на науката и уметноста во филмот, зошто космологијата е поинтересна од другите науки и сл.

Немам многу време да пишувам за филмов, само ќе кажам - чиста 10ка.
Единствено мислам дека во филмов не требаше воопшто да има хумор, пошо чим почнавме со плачење требаше до крај да истераме солзи.

Овие што го предвиделе филмот ме потсетија на еден кога се јави кај Милан тарот и овој му рече дека Дикембе Мутомбо му фрлил магија и за да се отстрани гледачов треба секој ден да гледа цртани од Том и Џери со палецот пикнат в газ. :boksix:
Малку и ме изнервираа постовите кои почнуваа "јак филм, квалитетен, а у" и на крај му дале осмица. :busi:

А овој ZOTE пак е приказна за себе. :tapp:

Интерстелар е мастерпис или блиску до тоа. Значи 9 или 10. Осмица не е ништо посебно, ама оди објасни му на Њотомир.

P.S.
Можам да му јадам бурек во темава уште најмалку 3 месеци ако не и повеќе :)

Од едно гледање не ми беше за десетка заради крајот. Сега за сега му дадов 9 а кога ќе излезе блу реј може и ќе се ревидира оценката.

Од едно гледање не ми беше за десетка заради крајот. Сега за сега му дадов 9 а кога ќе излезе блу реј може и ќе се ревидира оценката.
Како бе ради крајот...па крајот со Тесерактот и кога се разбуди во колонијата беше the real shit во филмов.

Како бе ради крајот...па крајот со Тесерактот и кога се разбуди во колонијата беше the real shit во филмов.
Не реков дека е лош, реков дека не го разбрав или пак мислам дека не го разбрав :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom