A одбраната титулите![]()
Исто како лани. Дека ја имаве најдобрата одбрана ја освоивме ПЛ.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A одбраната титулите![]()
Sekoj so sve mislenje, jas stojam na toa posle golot na zuru da se stavea podolski i volkot ce gi pobedevme so najmalku 2 gola razlika. Na dvapati vo kontranapad nemase so kogo da se podade zuru, za koj kur velbek ni bese vo igra? Apsulutna nula, venger e vinoven za se. Ce se branel so bunker koj nikogas ne sme ni igrale, ama bas nikogas. Uvek napadot gi nosel pobedite!
Добро, колку помогна во одбрана велбек? И јас мислам дека го остави во игра само заради борбеноста и играта со глава, ама ни едното а ни другото го доби. Игравме цел натпревар со 10 души, подолски ке постигнеше гол, како и многупати досега кога добивал шанса. И за што го зел волкот на клупа, ако веќе сака бункер му треба одморен и брз играч, квалитети кои тео ги поседува, а да не споредувам завршница. Како што кажав погоре, секој со свое мислење. И твоето е можеби глупо ама немора да знаеш.Од сите постови на темава што ги прочитав онака набрзинка, овој највеќе ми фати око. Извини друже, ништо лично, али ова болдираново е најглупото нешто што го имам прочитано како аргумент против Венгер, а и општо како мислење. Да го ставиш Подолски во утакмица каде што имаш водство против конкурент и каде што не треба да примиш гол, тоа е еднакво на самоубиство. Подолски е најслабиот дефанзивен играч во овој тим. Јас многу ќе го пцуев Венгер ако ова го направеше и ако примевме гол. Такво нешто направи против Андерлехт и тоа баш го искоментирав, го извади Подолски за Велбек кој колку и да не го сакате, во одбрана може многу да биде употреблив.
@Awake ваљда грешка ти е што во исто друштво ги ставаш Окс и Фламини...
Не знам како играше у неделата ама дефинитивно не се за во исто друштво...
https://twitter.com/Arsenal/status/547324149363142656/photo/1Росицки и Оспина се враќаат. Косиелни можеби спремен за петок, ако не недела. Ремзи се враќа, веројатно за Саутемптон, 01.01.2015. Артета после јануари. Волкот е во тимот. Озил аут, веројатно подолго.