Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кои страни ги користите за пребарување на филмови, освен ИМДБ и Rotten Tomatoes, некои добри страни каде што филмовите се категоризирани по жанр и година и се некако рангирани ?

Letterboxd.com

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Почина Васил Шишков, на 44 години :(

R.I.P.

c1aac16a7708124ea5d0a908205d77ad.jpg

Васил Шишков најверојатно починал од срцев удар, дознава Press24 од неофицијални извори. Срцето на легендарниот македонски актер не издржало. Според информации кои ги добивме од негови пријатели тој починал денеска околу 18 часот.
Актерската заедница во земјава е во шок. Сите со голема тага и неверување ја примија веста дека Шишков веќе не е меѓу живите.

Шишков (44) беше син на познатиот македонски актер и легенда Ристо Шишков.

Тој глумеше ролји во серијалот Македонски народни приказни, и во филмовите „Џипси меџик“, „Бог да ги убие шпионите“, „Македонија може“ „Бумбари“ и други.

Освен grande juve, немаше уште некој пред 15-20 страни ставено своја имдб листа?
Никако не можам да најдам, нека се пријави виновникот ве молам.
Иако постои шанса да сум ја смешал со летербокс или друга листа од имдб, ама се мислам имаше уште некој со своја имдб листа.

Освен grande juve, немаше уште некој пред 15-20 страни ставено своја имдб листа?
Никако не можам да најдам, нека се пријави виновникот ве молам.
Иако постои шанса да сум ја смешал со летербокс или друга листа од имдб, ама се мислам имаше уште некој со своја имдб листа.

според имдб јас до сеа сум изглеал 1148 филма а сигурно има уште некои кои што сум ги глеал на тв а не ги памтам. Инаку годинава сум чекор до 300 да комплетирам ама тешко дека точно таа бројка ќе ја задржам за мене успех беше и тоа сето што го изгледав :)

Еве јавна ми е листата

:чда:

Еве моја листа на летербокс, првата страна е за обичните смртници а втората за wot.

Ќе апдејтирам лека полека, ставив тоа што ми текна во моментот.
Multiplicity со 5 ѕвездички? Io бе...

Не кажувам колку од филмовите во листата на Io сум изгледал. Срамота е, ќе ме исфрлите од подфорумов. :sramezliv:

Не знам ништо за ѕвездички, само ги прикачив филмовите на кои ми текна. Уште немам разгледано да видам што има по тој сајт, ништо не ми е јасно.[DOUBLEPOST=1419251094][/DOUBLEPOST]Иначе тоа ми е листа на омилени филмови, без разлика на квалитетот. Ќе ја проширам со уште едно 200 филмови, или ќе направам помали листи.

Не знам ништо за ѕвездички, само ги прикачив филмовите на кои ми текна. Уште немам разгледано да видам што има по тој сајт, ништо не ми е јасно.
Аааа, не - моја грешка, sorry. Само еден филм имаш рангирано: The Godfather - тој има 5 ѕвездички.
nbhVprR.png

Според досегашниот прогрес, имаш 4 пати повеќе следачи од изгледани филмови во животот. :bravobe:

Redirected , режисеров пробува да го копира Гај Ричи :coffee: тапа некако.
8.4 рејтинг :facepalm:, цела Литванска нација масовно на гласање

Redirected , режисеров пробува да го копира Гај Ричи :coffee: тапа некако.
8.4 рејтинг :facepalm:, цела Литванска нација масовно на гласање
Ептен чудно ми беше на мене филм со таков постер да има толку добар рејтинг [emoji2]

Што се чудите, и Трето Полувреме едно време се одржуваше над 9 ене го уште е над 8.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom