Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Еве моја листа на летербокс, првата страна е за обичните смртници а втората за wot.

Ќе апдејтирам лека полека, ставив тоа што ми текна во моментот.
Multiplicity со 5 ѕвездички? Io бе...

Не кажувам колку од филмовите во листата на Io сум изгледал. Срамота е, ќе ме исфрлите од подфорумов. :sramezliv:

Не знам ништо за ѕвездички, само ги прикачив филмовите на кои ми текна. Уште немам разгледано да видам што има по тој сајт, ништо не ми е јасно.[DOUBLEPOST=1419251094][/DOUBLEPOST]Иначе тоа ми е листа на омилени филмови, без разлика на квалитетот. Ќе ја проширам со уште едно 200 филмови, или ќе направам помали листи.

Не знам ништо за ѕвездички, само ги прикачив филмовите на кои ми текна. Уште немам разгледано да видам што има по тој сајт, ништо не ми е јасно.
Аааа, не - моја грешка, sorry. Само еден филм имаш рангирано: The Godfather - тој има 5 ѕвездички.
nbhVprR.png

Според досегашниот прогрес, имаш 4 пати повеќе следачи од изгледани филмови во животот. :bravobe:

Redirected , режисеров пробува да го копира Гај Ричи :coffee: тапа некако.
8.4 рејтинг :facepalm:, цела Литванска нација масовно на гласање

Ептен чудно ми беше на мене филм со таков постер да има толку добар рејтинг [emoji2]

Што се чудите, и Трето Полувреме едно време се одржуваше над 9 ене го уште е над 8.

А што е најтрагично си ја ругаат нацијата, не верувам да се толку утепани :D

Не знам ништо за ѕвездички, само ги прикачив филмовите на кои ми текна. Уште немам разгледано да видам што има по тој сајт, ништо не ми е јасно.[DOUBLEPOST=1419251094][/DOUBLEPOST]Иначе тоа ми е листа на омилени филмови, без разлика на квалитетот. Ќе ја проширам со уште едно 200 филмови, или ќе направам помали листи.

Prvo logni go filmot, so ocena (opcionalno revju i koga gledan) pa tamu klikni ako sakas da go dodades vo nekoja postoecka lista.

Da ne akas dva pati ist pat. :)

Поубаво е ова letterbox отколку имдб за листи правење? првпат го гледам ова, имам све на све 3 листи на имдб направено ама ништо посериозно...

Повеќе ми се допаѓа ова, многу лесно се внесуваат и подредуваат. За 15 минути ја направив таа листата од 100 филма. Плус гледам има и рецензии, не е лошо воопшто.

Rare Exports: A christmas Tale добар.
Mixture of horror, fantasy and a few drops of comedy.
Дефинитивно еден од несекојдневни божиќни филмови, надвор од шаблонот.
Кој сака да го види Санта Клаус во поинакво издание да го изгледа.

Rocknrolla добар исто така, Гај Ричи стајл, добар саундтрак.

@turvior

Францускиот уметник и фотограф Саша Голдбергер е автор на проектот „Суперфламанци“, во кој на духовит начин ги пренесува популарните суперхерои во класичните дела на фламанските сликари и модата од Елизабетанската ера. Погледнете како изгледаат ретро-верзиите на Супермен, Бетмен, Спајдермен, Дарт Вејдер, Хулк и другите популарни херои, низ откачената призма на Голдбергер.

Sacha-Goldberger-super-flemish-2.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-3.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-4.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-5.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-7.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-8.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-9.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-12.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-13.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-14.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-16.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-17%281%29.jpg