Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па тоа е поентата, еден куп не погодуваме и што? Голема работа. Никој не се потресува.Паѓаме на 1.05 квоти , и никој освен ти не коментира отпосле еее кога ви кажав јас итн. Кој друг искоментирал такво нешто? Само ти , и затоа скоро сите се такви спрема тебе.
А ако постираш во Добивка не е фалење, за тоа е темата у принцип
daj be ziti se kopiraj mi koga imam posle utakmica iskomentirano takva rabota ne me zafrkavaj

Погодив 3, арно ама ништо со фиксниве, Кил да победи со Фленсбург и Барса 2-3 прво, а во фиксните ги фатив ПСВ од 2-3 прво и Барса ракометот повеќе од 3 да води на полувреме. Го уплатив за 200, не ми се ставаа повеќе.

е сега ме збуни со уплатата... систем 2/10 има 45 комбинации зарем една комбинација не
се наплаќа 12 денари со што минимална уплата би требало да биде 540 ден или нешто сум грешка?

Па би била солидна добивката со 300 денари сигурно...зависи...ја одиграв 4/7 денес на 100 чисто онака... Тотенхем и Вестхем ми влегоа, ме заеба Шалке и ПСЖ, за утре имам уште 3, ама две треба да влезат за минимум 800 ден
јас 4/6 на 100 тие погоре што ги напишав , 3 влегоа :toe:

е сега ме збуни со уплатата... систем 2/10 има 45 комбинации зарем една комбинација не
се наплаќа 12 денари со што минимална уплата би требало да биде 540 ден или нешто сум грешка?
2 денари е комбинација кај си нашол 12 незнам .

2/9 е системот мој со 36 комбинации, а 2 денари ти е комбинација, не 12.

abe koj faktor si ti mene da mi kazis jas so da pram i so so da se zanimavam vo zivotot gledaj si masata tamu nebiten si
abe smeni ja profesijata dok ti e vreme... idi lakiraj gi noktite, idi na pilates, idi so drugarki tracari po cel den.. pravi raboti koi sto zenskite gi pravat, a ne tuka da kisnes 24/7

Големо поздравче до стефи цфц незнам баш како му беше никот ,шо цело време ги хејта милан кисссссссс срцушко ,типот направи ги милан бетер 3то лигаши , брату ногу лош типсер си не си ги троши парите на кладење кога незнаеш да проценеш убаво тим :pusigo:

Za turcive majkata e, da si zemes 1 utakmica i da ja brkas sekoe kolo za prelaz.. da pocnis so 100 denari i sekoe naredno kolo da zgolemuvas uplata 200,300,400 ,500,600 i tn ... dur ne fatish.. koga ke fatis. pak od pocetok so druga utakmica. Jas planiram da pocnam od naredno kolo da brkam edna utakmica samo da vidam statistika koja ke e taa. A za turska utakmica da ne napravi barem eden prelaz vo 10,15 kola koficentot e 1652 zboram za ovie od super liga :)

Последно уредено:
За утре у НФЛ Далас-Индијанаполис 1 на 1.4 квота може да се стави на некој тикет, играат дома Далас, и со победа си осигуруваат место во Плејоф..ваљда нема да се дебили и да остават во последно коло да се мачат..

Besiktas,Fiorentina,Club Brugge можи на поголема уплата ? Мислења..

Za turcive majkata e, da si zemes 1 utakmica i da ja brkas sekoe kolo za prelaz.. da pocnis so 100 denari i sekoe naredno kolo da zgolemuvas uplata 200,300,400 ,500,600 i tn ... dur ne fatish.. koga ke fatis. pak od pocetok so druga utakmica. Jas planiram da pocnam od naredno kolo da brkam edna utakmica samo da vidam statistika koja ke e taa. A za turska utakmica da ne napravi barem eden prelaz vo 10,15 kola koficentot e 1652 zboram za ovie od super liga :)
ama treba da go pogodis i prelazot, moze ti ke ja stavis 2 u 1 ama taa da iskoci 1 u 2.. Taka da ke treba da stavas po 2 tiketi na toj timot sto sakas prelaz da go brkas..

Елче со Малага си имат соработка само шо ќе биди утре, 1 или 2 ?

шо можи друго да биди освен 0-2 гола? 0-1 гол можеби? :D..и онаа Гранада-Гетафе..да спијат на резултати утре двете :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom