Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.016
- Поени од реакции
- 22.274
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова за мене се однесува? Пошто читам доза на ироничност во постов (или сум грешка )Веднаш пак екипа да ти излезе на терен и да ти пуштат брзина за која што плаќаш. Неможе да плаќаш 12мбпс а да добиваш на пола од тоа.. Ако пак ти изиграваат паметни преставка до АЕК па да ги расгледаат и нив малце што се работи.
Пoрaнo oвa гo немaше, сецкaњa, тaпa интернет, aмa вo пoследните месеци пa и гoдинa денa се пoлoши и пoлoши се Т, еве пример имaм 3 мaкс пaкет дo 12мб интернет, сo исклученa телевизијa, вaдaм oкoлу 5мб нa нет, сo вклученa oкoлу 2,5мб, a пaк aкo пуштaм и другиoт ресивер, нa кoлку пaѓa нетoт мoжеш дa зaмислиш? Нoн стoп им се јaвувaм, пoрaнo дoaѓaa пoсле ден/двa, сегa им требa 20 денa чoвече дa дoјдaт, све сменијa пaк истo. Кaтaстрoфa се мoментaлнo.телевизијата одзема дел од брзината,но за да не влијае тоа треба да се стави како што монтерите во жаргон го кажуваат `тапа`,т.е. ја ограничуваат брзината на стандардна бројка.иначе можи да се случи доколку се оди на сајт каде се бара голема брзина,таа да се добие на сметка на телевизијата која тогаш ќе сецка во емитувањето
Ти од платата ќе платиш?Големи дупки се у последно време, бев исклучен недела дена за сите платени сметки , се јавувам еден ден и ми викат 1028 денари рата за пц да платам, мене све платено, утре па звонам ми викат сметка од лани и треба 3500 да платам, на крај сметките немаа веза со исклучувањето.
И од некни се грешија. Иам пакет 800кбс, а коа симнував пред 2 недели, даунлоад стигаше и до 20 MB/s.
Пробај со ресетирање на рутерот и пријави им го ова на техничка службаИмам проблем со максот, некој ако знае чаре. Во момент изгуби слика и пишува Недостапен кориснички број. Сите сметки се платени.
Некој со сличен проблем??