1300 само за тоа, додај + 215 за втор телевизор секој месец (кај т-хоум е еднократно 1000 денари за втор) + опрема и монтажа 2500-3000 денариВо ова со интернетот, што е 1090 денари, за да се додадат, Plus и HD пакетите, само би се додала нивната цена? Околу +300 денари? Во секој случај, сега со интернетот ја имаат најдобрата понуда во Македонија, куп канали + интернет 10мб/с неограничен за 1300 денари. Во Т-хоум толку е основниот пакет![]()
Тие 215 денари за втор телевизор се плаќаат доколку првичната опрема е 2460. Имаш опција еднократно да платиш 3100, па да немаш месечна доплата за втор телевизор. Додај на тоа дека постојано имаат акции, како во моментов, првите 4 месеци да плаќаш само 1 денар, па ќе излезе дека инсталирањето на опремата е бесплатно. Уште не е конкурентна цената?1300 само за тоа, додај + 215 за втор телевизор секој месец (кај т-хоум е еднократно 1000 денари за втор) + опрема и монтажа 2500-3000 денари
тотално неконкуретни со оваа цена, за тие пари секој ќе го стави поскапиот пакет од т-хоум поевтино ќе ти се фати. + тоталтв нема салони и сервис во мк се оди преку некои мак. мали фирми за сателитска опрема кои немаат ни веб страна, ако ти се заебе нешто ќе си имам работа со некои нивни човек фирми со двајца вработени и муабети од типот неможе денес на сервисерот му се роди дете. Големиве оператори со стотици вработени бар имаат работно време и во него мора по налог да оди сервисерот
+ дали некој некогаш ќе ја смета за сериозна фирмава која нема еден ебан салон во цела држава, ако немаат пари за кирија нека пишат ќе им пуштиме по некој денар
п.с. се надевам дека од тотал тв го читаат ова и планираат нешто да сменат или во цена или во начин на функционирање
Провери си ги информациите се доплаќа за втор 215 денари месечно и плус мораш да имаш фиксна линија од т-хоум (fuck logic ако имам фиксна од т-хоум поевтино е да го имам целиот пакет од нив) 3100 е само инсталацијата за хд приемниците за кои се доплаќа плус 150 денари месечно за хд канали сакал ти или нејќел и во тој пакет ПЛУС Е 215 ДЕНАРИ ЗА ВТОР ТВТие 215 денари за втор телевизор се плаќаат доколку првичната опрема е 2460. Имаш опција еднократно да платиш 3100, па да немаш месечна доплата за втор телевизор. Додај на тоа дека постојано имаат акции, како во моментов, првите 4 месеци да плаќаш само 1 денар, па ќе излезе дека инсталирањето на опремата е бесплатно. Уште не е конкурентна цената?
Што се однесува до салоните, не е точно дека немаат, седиште и салон имаат во центарот на Скопје, секојдневно поминувам покрај истиот, се наоѓа позади Собрание, веднаш до салонот на ЛеснинаМи и продавницата на Краш. Да, можеби немаат салон на секој ќош, ама која е потребата за истото во 2014 година, кога се се прави електронски и одењето во салон е само губење време.
И конечно, за сервисерите, баш ми е мило што се фати за т-хоум. На 4-5 септември (од сосема различни причини) ги контактирав т-хоум и барав да дојде сервисер дома, поради проблеми со макс тв, услуга за која што се согласив да платам. Ми кажаа дека е направен налог и ќе ме контактира некој од вработените пред да дојдат. И така и беше, ме контактираа. На 27 септември. Многу ми значеше тоа дека они се голем оператор со стотици вработени во тој момент.![]()
Da imas sneg na tanjirot iscistigoЛуѓе имате ли програма на тотал тв еве кај мене не работи веќе 24 часа ниту една програма,можно ли е да е од времево?
antenata izmestena ti e, zs na poslaba frenkfencija se pa morase da ja domestam da se pojavat pak, mrdni toa okcetoГо исчистив снегот полека полека се вратија каналите но не се сите HD од спорт клуб никако не можат да се уклучат не знам во што е проблемот