Da daPrvo poluvreme 2:1, zavrsuva 2:2 i sea ako e pisana vtoro poluvreme 2, znaci fatena e?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da daPrvo poluvreme 2:1, zavrsuva 2:2 i sea ako e pisana vtoro poluvreme 2, znaci fatena e?
Екатеринбург кошарката ме поздрави. Станувам сабајле и учев, и имав само 5 минути да склопам тикет. Ги пишав од одма Реал од супер тип, Јуве и Билбао и направив веќе над 2 квота али морав уште една ради супер типот. Се мислев таа Јастребски одбојката, ама нели прошлиот четврток паднав на тие Вакифбанк па викам бегај одбојка за 1.05 не играм и ја здогледав кошаркава, исто 1.05. Гледам пред 3 дена ги тепале 16 или 14 разлика дома, не ми текнува точно, плус у меѓусебни на домашен ги тепаат 3234234242 пати по ред, викам ќе си тепаат. И еден изгубија.Те поздравија Атлетико хахаххаах[DOUBLEPOST=1418935246][/DOUBLEPOST]Сеа и Стефан-Кобе ќе се избаци у поплаки, го турнала Атл.М.
kup e ne gledas kolku se glupirat vo kupojte site plus 1.10 covece 90 min. nervozi za nisto[DOUBLEPOST=1418943802][/DOUBLEPOST]kako be Benfika od 1-0 , 1-2 od ko go izgledav prvoto poluvreme ocekuvav uste 2 da mu stegnat ne da primat cccДемек нема да победи?
Е оти вакви работи сега?Јуве 2-2 и 3+
Наполи 1-1 и 3+
шо ги ебам, ќе ги сечам![]()
Првенствена утакмица играат Порто и ќе тепаат 10-0 утре. Ја не разбирам од Бенфика како изгубиле дома кога се појаки, т.е. најјаки во Португалија.kup e ne gledas kolku se glupirat vo kupojte site plus 1.10 covece 90 min. nervozi za nisto[DOUBLEPOST=1418943802][/DOUBLEPOST]kako be Benfika od 1-0 , 1-2 od ko go izgledav prvoto poluvreme ocekuvav uste 2 da mu stegnat ne da primat ccc
za najjaki ke pocekas, na Benfika mu e istiot tim godini uigrani se, Porto doprva ke rasti ama deka e najjak momentalno ne vervam[DOUBLEPOST=1418945082][/DOUBLEPOST]Првенствена утакмица играат Порто и ќе тепаат 10-0 утре. Ја не разбирам од Бенфика како изгубиле дома кога се појаки, т.е. најјаки во Португалија.
ne vidov deka e prvenstvena mislev kup i tie igrat, ke pobedat togasПрвенствена утакмица играат Порто и ќе тепаат 10-0 утре. Ја не разбирам од Бенфика како изгубиле дома кога се појаки, т.е. најјаки во Португалија.
Rose 17.5 +^
za vecerva Durant over 23,5 i Knight over 18,5, vie so imate betcity so rabotit 24/7![]()
моабет на местоza najjaki ke pocekas, na Benfika mu e istiot tim godini uigrani se, Porto doprva ke rasti ama deka e najjak momentalno ne vervam
јас хендикеп да тепаат со 11ја имав помалку ми е макаЕкатеринбург кошарката ме поздрави. Станувам сабајле и учев, и имав само 5 минути да склопам тикет. Ги пишав од одма Реал од супер тип, Јуве и Билбао и направив веќе над 2 квота али морав уште една ради супер типот. Се мислев таа Јастребски одбојката, ама нели прошлиот четврток паднав на тие Вакифбанк па викам бегај одбојка за 1.05 не играм и ја здогледав кошаркава, исто 1.05. Гледам пред 3 дена ги тепале 16 или 14 разлика дома, не ми текнува точно, плус у меѓусебни на домашен ги тепаат 3234234242 пати по ред, викам ќе си тепаат. И еден изгубија.![]()