Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде се чека уште Билбао.. Па ајде бе мајку му стара да фатам некој динар, сум забораил како изгледа да подигнеш пари од кладилница

10866760_10203134462457688_845627970_n.jpg

Те поздравија Атлетико хахаххаах[DOUBLEPOST=1418935246][/DOUBLEPOST]Сеа и Стефан-Кобе ќе се избаци у поплаки, го турнала Атл.М.
Екатеринбург кошарката ме поздрави. Станувам сабајле и учев, и имав само 5 минути да склопам тикет. Ги пишав од одма Реал од супер тип, Јуве и Билбао и направив веќе над 2 квота али морав уште една ради супер типот. Се мислев таа Јастребски одбојката, ама нели прошлиот четврток паднав на тие Вакифбанк па викам бегај одбојка за 1.05 не играм и ја здогледав кошаркава, исто 1.05. Гледам пред 3 дена ги тепале 16 или 14 разлика дома, не ми текнува точно, плус у меѓусебни на домашен ги тепаат 3234234242 пати по ред, викам ќе си тепаат. И еден изгубија. :bravobe:

Последно уредено:
kup e ne gledas kolku se glupirat vo kupojte site plus 1.10 covece 90 min. nervozi za nisto[DOUBLEPOST=1418943802][/DOUBLEPOST]kako be Benfika od 1-0 , 1-2 od ko go izgledav prvoto poluvreme ocekuvav uste 2 da mu stegnat ne da primat ccc
Првенствена утакмица играат Порто и ќе тепаат 10-0 утре. Ја не разбирам од Бенфика како изгубиле дома кога се појаки, т.е. најјаки во Португалија.

Првенствена утакмица играат Порто и ќе тепаат 10-0 утре. Ја не разбирам од Бенфика како изгубиле дома кога се појаки, т.е. најјаки во Португалија.
za najjaki ke pocekas, na Benfika mu e istiot tim godini uigrani se, Porto doprva ke rasti ama deka e najjak momentalno ne vervam[DOUBLEPOST=1418945082][/DOUBLEPOST]
ne vidov deka e prvenstvena mislev kup i tie igrat, ke pobedat togas

za najjaki ke pocekas, na Benfika mu e istiot tim godini uigrani se, Porto doprva ke rasti ama deka e najjak momentalno ne vervam
моабет на место :bravobe: Порто е за класа појак тим од Бенфика реално годинава, мн појак состав на хартија и резултати во ЛШ, дај гледајте малце реално на работиве, една утакмица меѓусебен изгубиле Порто дома, а и покрај то имаја 3-4 пречки/стативи и пубо играја и послаби се? значи лани Барса беше појака од Реал ги победи 2 пати во ла лига :tapp: а за моабетот нервози 90 мин за 1,10 ти посакувам среќа на утакмиците шо ги бркаш X во 1 за 5,50 коефициент, ваљда помала е нервозата ко ке падниш на поголем коефициент според вашиве моабети

Екатеринбург кошарката ме поздрави. Станувам сабајле и учев, и имав само 5 минути да склопам тикет. Ги пишав од одма Реал од супер тип, Јуве и Билбао и направив веќе над 2 квота али морав уште една ради супер типот. Се мислев таа Јастребски одбојката, ама нели прошлиот четврток паднав на тие Вакифбанк па викам бегај одбојка за 1.05 не играм и ја здогледав кошаркава, исто 1.05. Гледам пред 3 дена ги тепале 16 или 14 разлика дома, не ми текнува точно, плус у меѓусебни на домашен ги тепаат 3234234242 пати по ред, викам ќе си тепаат. И еден изгубија. :bravobe:
јас хендикеп да тепаат со 11ја имав помалку ми е мака :D[DOUBLEPOST=1418946432][/DOUBLEPOST]П.С заинтересирани од форумов да се собериме 20тина души, парите на едно место и да отвориме една кладилница, па се надевам ќе фатиме и ние :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom