Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно школско тикетче
20:00 Dortmund - Wolfsburg -------- 3+ (1.65) одамна не е излезена 3+ може и гг и 3+ али да не се лакомам може ке тепаат 3:0 или ке изгубат ке видиме вечерва.
20:00 Frankfurt - Hertha ---------- 3+ (1.65) 4 од 5 меѓусебни утакмици им излегле 3+ очекувам да продолжи серијата.
20:00 Moenchengladbach - Bremen --- 1 (1.65) супер тип. Очекувам да ги растурат вердер бремен.
20:45 Tottenham - Newcastle ------- 1X (1.21) Њукасл имаат многу повредени мислам дека ке оди и чист 1 али посигурно 1Х.
Коефициент: (5.3) во СЛ.
Уплата:300 ден.
![]()
gleam i ti pratish premium tipovi na tipodrom :SДенес колку уплатата да се врати, тибам тие плоешти, па после тие ерланген и на крај енергиа торун жените да ги наредам и по еден доги на секоја![]()
Ма остај упм секогаш кога стегам да не ставам поголема сума и додавам ботски натпревари со по 1.2-1.4 коеф се поебувам. Наместо да си ставам 1-2 тие што ги мислам собирам се и сешто од секаде и наебувам.gleam i ti pratish premium tipovi na tipodrom :S
Тиг и Рендолф плус ги имам, значи обратно од мене пиши ги.стрелци НБА ?? идеас ?![]()
Исто и јас како Кобе ако ти кажам ќе те поебам, сношти 2 имав и двата ги погрешив. Jас ги имам Мемфис да не губи со повеќе од 8.5 1.4 коеф, Јefferson 18.5 +, Klivlend + 1 1.35, Oladipo 14.5 -, i hokej vancuver 4.5 + 1.63 na dva tiket irasporedeni 2 so 3стрелци НБА ?? идеас ?![]()
вреди тука да се проба х 2/6 или пак сите 6 сингл х. Една да влезе ти ги покрива парите и си во плус (пример 200 на секоја ти се 1200, а коеф ти е од 9-10 при што си и 700-800 денари во плус) е сега ако не излезе ниеден х си поебал 1200 денари