Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Едно школско тикетче :cool:

20:00 Dortmund - Wolfsburg -------- 3+ (1.65) одамна не е излезена 3+ може и гг и 3+ али да не се лакомам може ке тепаат 3:0 или ке изгубат ке видиме вечерва.:duel:

20:00 Frankfurt - Hertha ---------- 3+ (1.65) 4 од 5 меѓусебни утакмици им излегле 3+ очекувам да продолжи серијата.

20:00 Moenchengladbach - Bremen --- 1 (1.65) супер тип. Очекувам да ги растурат вердер бремен.

20:45 Tottenham - Newcastle ------- 1X (1.21) Њукасл имаат многу повредени мислам дека ке оди и чист 1 али посигурно 1Х.

Коефициент: (5.3) во СЛ.
Уплата:300 ден.
:kafence:

Dortmund 2:2 Wolfsburg
Frankfurt 4:4 Hertha
Moenchengladbach 4:1 Bremen
Tottenham 4:0 Newcastle

:jeeee:

Денес колку уплатата да се врати, тибам тие плоешти, па после тие ерланген и на крај енергиа торун жените да ги наредам и по еден доги на секоја :boksix::pusigo::sekcza::sekc:
gleam i ti pratish premium tipovi na tipodrom :S

gleam i ti pratish premium tipovi na tipodrom :S
Ма остај упм секогаш кога стегам да не ставам поголема сума и додавам ботски натпревари со по 1.2-1.4 коеф се поебувам. Наместо да си ставам 1-2 тие што ги мислам собирам се и сешто од секаде и наебувам.

Тотенхем ГГ3+- 4:0 и Леверкузен ГГ и само таа од германски не е гг :kuracc:

DSC00047.jpg

Во случај да испадне @Tomasino остај ми адреса на живеење палам аутобус и доаѓам :boksix::цицки:

Утре и двете италијански со хендикеп мислам..мора да испаднат.

стрелци НБА ?? идеас ? :anco:
Тиг и Рендолф плус ги имам, значи обратно од мене пиши ги.

Немогуче е денес што ми се деси, можев многу добро да земам. Прво на главен тикет ме јебе Плоешти со Партизан за 6100, а после на споредниот Леверкузен 2+ за 2100. Не можам да разберам како е можно да ја трефнам утакмицата со само 1 гол од сите германски, а на другите патем паднаа по 56 гола во просек. А не ми е прв пат ова секако. Колку пати само имам трефнато 3+ или 2+ од Чемпионшип во сабота од 16:00 часот и само мојата е 0-0, а на другите по 900 гола паѓаат и само трепкаат на резултати.

Ај у курац се нервирам вака коа ќе ме заебе утакмица најискрено, па боље изгуби ко Плоешти ко магариња 100 разлика и да не му е криво на човек, а не вака 2+ 0-1 и кур.

стрелци НБА ?? идеас ? :anco:
Исто и јас како Кобе ако ти кажам ќе те поебам, сношти 2 имав и двата ги погрешив. Jас ги имам Мемфис да не губи со повеќе од 8.5 1.4 коеф, Јefferson 18.5 +, Klivlend + 1 1.35, Oladipo 14.5 -, i hokej vancuver 4.5 + 1.63 na dva tiket irasporedeni 2 so 3

Прегледај го приврзокот 109661
Иди па фати француски ракомет :vrtioci:
вреди тука да се проба х 2/6 или пак сите 6 сингл х. Една да влезе ти ги покрива парите и си во плус (пример 200 на секоја ти се 1200, а коеф ти е од 9-10 при што си и 700-800 денари во плус) е сега ако не излезе ниеден х си поебал 1200 денари :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom