- Член од
- 16 декември 2014
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 3
Nema shto jas tebe da ti dokazuvam, postiram kako sto pisuva na oficijalnata strana :Electrolux klima uređaj EXI12HD1W inverter
Ostale karakteristike: CoreInverter, ComfortCool, Kapacitet 12000 BTU, EER 5,1, COP 3,8 Hlađenje 3,5 kW, Grijanje 3,8 kW Rad pri najnižoj vanjskoj temperaturi -7 C Razina buke unutarnje jedinice 25 dB Prikaz temperature na unutrašnji jedinici Aktivna karbonska trostruka filtracija Cold plazma ION filtracija Follow me sensor 24 h Timer Turbo Fan BIO filter Energetska klasa A hlađenje/A grijanje
I vo servinoto od Elektrolux pisuva greenje ima do -7 neznam sto saka da dokaze ceoekov, na toj RS llinkot sto go dava nepisuva nisto od tehnicki podatoci ne pa do koja temp gree/ladi. Ako ima nekoj link so podatok deka e do -20 neka postira...ja ne gleam dobro![]()
- Ključna odlika 4 od 6
Verujemo da je briga o vazduhu podjednako bitna bilo da se radi o zagrevanju vazduha ili o hlađenju. Tehnologija Toplotne Pumpe koju poseduje ovaj klima uređaj daje vam najbolje iz oba sveta. Ona održava vaš dom prijatnim tokom svih godišnjih doba. Bilo da je spoljašnja temperatura 48°C ili čak -20°C.[DOUBLEPOST=1418805320][/DOUBLEPOST]
Eve uste eden link:Electrolux klima uređaj EXI12HD1W inverter
Ostale karakteristike: CoreInverter, ComfortCool, Kapacitet 12000 BTU, EER 5,1, COP 3,8 Hlađenje 3,5 kW, Grijanje 3,8 kW Rad pri najnižoj vanjskoj temperaturi -7 C Razina buke unutarnje jedinice 25 dB Prikaz temperature na unutrašnji jedinici Aktivna karbonska trostruka filtracija Cold plazma ION filtracija Follow me sensor 24 h Timer Turbo Fan BIO filter Energetska klasa A hlađenje/A grijanje
I vo servinoto od Elektrolux pisuva greenje ima do -7 neznam sto saka da dokaze ceoekov, na toj RS llinkot sto go dava nepisuva nisto od tehnicki podatoci ne pa do koja temp gree/ladi. Ako ima nekoj link so podatok deka e do -20 neka postira...ja ne gleam dobro![]()
http://www.winwin.rs/klima-uredjaj-electrolux-exi12hd1w-i-e-4744485.html
kade sto si pisuva do kolku si raboti