Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денов е прелош за да ја отворам темава:

Y8wo7tw.png

Pozdrav draga,
Vi pishuvam od Kuzman kaj sho 2 veceri so red ni snemuva struja vo 8 satot i sedime na sveki. Studentite se krivi sho pustale grealki, poso od ko ke go isklucat parnoto vo 7 casot cela vecer nas ljubovta treba da ne gree. E taka draga. Ostvaruvame.
Pozdrav.

Драа

Ја сам постао Џонтра Вонтра.Поише сам баниран него онлајн форумљаш. И замисли банираме шабан тапа пранкер скај, затој што не се придржаамо до његову глупу тему, која ск му е мртфа и фаќа му прашину. Е бш ми е мило што ти пропадна тема, пропаднат си и ти сс тија пранкерси форе :kuracc:
А наише ми е зшто на Ендрју не му напиша Епи брдеј и не беше у тек сс избор мисс стоун, а ја само сакам ворлд пис, нели како и сфаки мисс : D

Море скај, ја сам за тебе чиста кожа бее мореееееј:Кезец:

Знаеш како се игра солитаре чашкомет ?
Солитаре чашкомет ти се игра вака, земаш литро жестоко една чашка од 0.50 тегла корнишони и сок од цвекло,лап-топот пред тебе и обавезно да си логиран на фб или друга мрежа ( пошо пасворд после погаѓање тешка работа ).
Солитаре чашкомет моеш сам да го играш или да биде мултиплеер, како и да е играта тече вака.
Мааш на екс ракијата лупаш корнишон, после некое време пиеш од цвеклото, па пак лупаш на екс пак јадеш корнишон и пиеш од цвеклото, се така дур не ти зе замути видот E тогаш иде она интересното,земаш лап-топот и кој ќе пише највеќе разбирливи пораки на бивши на фб или смс или шодае тој е победникот. Победникот се прогласува другиот ден од како ќе се пребројат пратените пораки ќе се прочита содржината, ќе се преброи кој колку блокирања заработил сумирано се у куп се смета пресметува додава одзема дели множи и така се одредува победникот.
Награда 2 литри расолница,табла аналгин и по некоја порака ГОВЕДО ПАК СИ ПИЕЛ ! или МРШ ПИЧКА ТИ МАТЕРИНА СЕЉАЧКА !
Идеме второ полувреме.
ПС: Глејте да немате поблиска роднина у фриендс кога ја играте играва, чудесии се дешаваат.

Последно уредено:
Сакам да верувам дека животот е едноставен, знам дека не е, но сакам да биде, и покрај веќе комплицираните меѓучовечки односи, луѓето почнаа да ги чепкаат и до вчера едноставните работи.(n)

Од кога ова
Zachary-550x364.jpg
e подобро од едноставноста, нацртана од дете.
how-to-draw-stick-figures_09.jpg

Обично гледам да не се изложувам на премногу непотребни информации затоа што откако се појави интернетов сватив колку голем процент на луѓето се ретардирани и се водат според тоа "колку повеќе толку подобро" "колку поголо тоа поубаво" "колку поскапо толку појако"... и заборавиле колку работите се едноставни и све што треба да направиш е да останеш свој и искрен спрема себе и спрема тие што ги сакаш.

Но ето, поинтересно им е да се фаќаат сеир додека некои се во ситуација опасна по живот, а отишле да се напијат кафе или да заработат.

ДК

Кога сфаќаш дека си пропаст? Кога ќе се направиш понеделнички камен.
А добро, продуктивно идеше денот. Идеш трчаш 11 километри на кеј, на минус 1 температура, по шорцеви нормално, хеланки/тренерки е за пички :D тераш накај кеј, си мислиш - јебига, ќе мора да се имплементираат и ракавици, трчаш километар-километар ипол, па сфаќаш дека не ти треба ништо. Како и да е, си ги отепал тие 11км, голем кур.
Добиваш телефонски повик дека треба да се видиш со пријатели од маало со кои не си се видел одамна, викаш може, идеме на по еден чај-кафе и толку од вечерта.
Нормално, знаеш дека тоа чај-кафе нема врска со реалноста, па иде лабаво, салата, ракија-две, излегуваат 6-7, комбинирано со ѕидарско, уствари 4-5 такви, кул, вечерта/денот се попродуктивни него што мислеше, ем спортист ем пијан, e=mc2...

Пред седум години сликава ме натера да ги откажам цигарите.
226450_102093593213319_5340553_n.jpg

Да, доволна ми беше една слика за да пресечам.
Сега чекам повторно да ме изремети овакво нешто и да ме натера да се откажам од самодеструктивните мисли.

Драга Кајгана,
Абе човек колку и да прави добро, пак бил лош. Најдобро седи си и ќути си.

Т.е. тогаш ќе ти речат, ништо не правиш, и пак ќе бидеш крив за нешто.

:unsure:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
#Она коа се успиваш и миеш зуби, лице, се облакаш и сереш у исто време
#Она кога одиш накај буска и го глеаш како дистрибутерот на леП од „приватнине“ си маа ракија у комбе
#Она кога на афтобуска на сите фаците им се, шокојкур станувам овака рано
#Она кога лик до тебе у бус си глеа јутјуб клипови од ѕвезде гранда и си ммка
#Она коа колешката ја начекуеш како чатува на онлајн дејтинг сајт, Ромео самтинг...

ту мач а тек је 12 сатииии

К.
Денес полагам и сеа ме мрзи да повторувам. :гомце:

Кој го измислил она “Good things come to those who wait“ нека иде у пм.
Ми се скурчи од чекање. :uzi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom