Black Mirror

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Бравос. Ја завршив пред малку втора сезона и сум со позитивни критики. Секоја епизода, освен можда последната се многу контроверзни и со ептен јаки поенти кои маваат в коска. Чувството на нелагодност при гледањето, во мене беше присутно низ цела серија. А ептен сакам вакви парчиња кои не те оставаат рамнодушен. Иако некогаш поентите што ги прикажуваат се баш пред нашите очи и во секојдневието, се прикажани многу вешто и генијално.
Ваква критика на општествово и модерниов човек не можам да се сетам кога и дали воопшто имам гледано, така да погледнете ја не губите ништо, а и се на се ќе ви одземе отприлика 5 сати.

Ја почнувам втора сезона денеска, малку е тупачка серијата ама има добра поента и си ја гледам.
И навистина Енглезиве ги бидува за глума.

И од мене има thumbs up серијава, само што ја догледав.

Знае некој кога започнува трета сезона?

Ејјј да бе. Како до сега не бев информиран за ова по ѓаволите?!?!
Epic. Can't wait.

:zloo: Хо хо. И тоа со Jon Hamm ќе биде. :brlav:
Утре излегува нова епизода? :vozbud:
Мислам дека е christmas special, ќе се радуваме само еднаш :( Не видов најава за следна епизода... Се надевам дека грешам.

Daaaaaaamn добар special.....Приказната те шета натаму-наваму, за на крај да те плесни на земја. Одлична епизода, истото го мислам и за (горе-долу) сите останати од 1 и 2 сезона. Can't wait for S03 :D

Сите епизоди се специфични квалитетни и јаки. Али White Bear ме полуде скроз.
Dafuq did I just saw :несвест:...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom