НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Меси ќе пукне од љубомора сеа. :icon_lol:
*а можда и он кога го собори рекордот ја прекинаа, кој глеал тоа.
Аман бе аман...

А ич не му се направи меракот за двете слободни, шо вика Ел Нињо и јас помислив дека ќе го утнува второто, само за да не го помине со слободни.
Како и да е, историјата се напиша...следен Мелоун.

1450674_858478374204695_9164945865776128142_n.jpg

„Adrian Wojnarowski dropped a bomb on the internet tonight by breaking the news that the Kings have fired head coach Michael Malone“. Oчекував, језда играа без Cousins али на таков релативно лесен распоред да си 2-8, заслужено. Лоши ротации, без дефанзивен одговор у зоната и лоша тактика во финишот на утакмиците што ги кошташе многу.

„Adrian Wojnarowski dropped a bomb on the internet tonight by breaking the news that the Kings have fired head coach Michael Malone“. Oчекував, језда играа без Cousins али на таков релативно лесен распоред да си 2-8, заслужено. Лоши ротации, без дефанзивен одговор у зоната и лоша тактика во финишот на утакмиците што ги кошташе многу.

Ти сигурно подобро знаеш, можеби било и очекувано ама за мене е голем шок. Мелоун беше другарче со газдата колку што знам а и мислам дека не беа воопшто лоши сезонава, реално и немаат состав за повеќе од она што се моментално. Во секој случај, ако го остават Ty Corbin да им е тренер треба сериозно прст на глава да си стават. Поглуп тренер од него одамна немам видено...

Со оглед на background-от на GM-от на Сакраменто очекувам да направат обид да го доведат Џорџ Карл. Е сега колку би бил заинтересиран тој е друго прашање...[DOUBLEPOST=1418645151][/DOUBLEPOST]
Зошто да плачат ? Завршија они со собирање пикови ги земаа Пејтон и Гордон го имаат и Оладипо и Вучевич и имаат неколку ветерани во екипа...Не им е недостижно и 8-то место за плејоф така да само добри слободни агенти им требаат за од клупа и да напреднат младиве а веќе по резултатот се гледа дека се подобри.Во пред сезоната имаше еден текст на nba.com како изјавиле дека ребилдингот е завршен кај нив.За Харис многу веројатно е да ја изедначат понудата како што направија Јута со Хејвард.

Јас и очекував да направат чекор напред, rebuilding-от им е стварно во завршна фаза (ги собраа играчите кои ги сакаа сега треба да видат дали ќе се развијат во нешто), ама не сум сигурен дека имаат толку високо мислење за Tobias Harris. Мене ми се чини дека има големи шанси да си замини тој идната сезона. Не сум сигурен колку се вклопува во концептот кој го имаат. Harris ти е како poor man's Melo. Не сум ни сигурен колку реално вреди како играч. Да беше подобар путер можеби, вака е проблематичен за вклопување.... Јас мислам дека нема шанси некој да му понуди толку висок договор како Хејворд и Парсонс.

Ти сигурно подобро знаеш, можеби било и очекувано ама за мене е голем шок. Мелоун беше другарче со газдата колку што знам а и мислам дека не беа воопшто лоши сезонава, реално и немаат состав за повеќе од она што се моментално. Во секој случај, ако го остават Ty Corbin да им е тренер треба сериозно прст на глава да си стават. Поглуп тренер од него одамна немам видено...

Со оглед на background-от на GM-от на Сакраменто очекувам да направат обид да го доведат Џорџ Карл. Е сега колку би бил заинтересиран тој е друго прашање...[DOUBLEPOST=1418645151][/DOUBLEPOST]

Јас и очекував да направат чекор напред, rebuilding-от им е стварно во завршна фаза (ги собраа играчите кои ги сакаа сега треба да видат дали ќе се развијат во нешто), ама не сум сигурен дека имаат толку високо мислење за Tobias Harris. Мене ми се чини дека има големи шанси да си замини тој идната сезона. Не сум сигурен колку се вклопува во концептот кој го имаат. Harris ти е како poor man's Melo. Не сум ни сигурен колку реално вреди како играч. Да беше подобар путер можеби, вака е проблематичен за вклопување.... Јас мислам дека нема шанси некој да му понуди толку висок договор како Хејворд и Парсонс.
Корбин додека не најдат замена, искрено изненаден сум, очекував али не дека ќе се случи толку брзо. Ова говори дека Вивек како газда нема да толерира порази поготово не од патетични размери. Иначе да, ќе идат најверојатно по тренер од калибарот на Карл и Нелсон пошо и Вивек и Пит Д`алесандро сакаат брза кошарка. Maда мене ако ме прашуваш ја би се фокусирал повеќе на 60% од ростерот кој што е ѓубре него на тренерот.

32,310 mannnn that's a lot of buckets... Честитки до Коби, нека продолжи само да гази само, we are witnessing greatness.:oleee:

Туѓ срам ме јаде што ја глеам Лакерс - Индијана еј...
Јас не ја гледам, али реков дај да видам на резултати како стојат..........три пати го тргнав и фокусирав погледов од шо не можев да им поверувам на очиве.........катастрофа у пм

Јас не ја гледам, али реков дај да видам на резултати како стојат..........три пати го тргнав и фокусирав погледов од шо не можев да им поверувам на очиве.........катастрофа у пм
Да не е Коби не би било волкава катастрофа али тоа е што е осудени се Лејкерс на ова сезонава

Ау завршницава на Феникс-Милвоки :cuc: :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom