- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
После Flight ме фаќа страв да гледам друг филм со Дензел, добар глумец ама многу лошо ги бира улогитеThe Equalizer одличен акционен трилер со голем entertaining фактор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После Flight ме фаќа страв да гледам друг филм со Дензел, добар глумец ама многу лошо ги бира улогитеThe Equalizer одличен акционен трилер со голем entertaining фактор.
Браво бомба! Препорачуем. @grande-juve aко више ни си.![]()
Слабо пратитеThe Trip - Две сезони се од по 6 епизоди, од секоја сезона има и филм, ко скратена верзија за амерички пазар... Првиот филм го глеав коа искочи и многу добар, сеа дознав дека е од мини серија и ја пуштив, уште поише се смеев... Филмот го иам препорачувано вака по наслов, еве сеа и серијава, посебно првата сезона, втора малку паѓаат... Стив Куган и Роб Брајдон, многу филмски референци и импресионации на познати глумци, пејсажи, храна, борба на егоа...![]()
Синеплекс... Онака ок, му вредеше акцијатаKaj go gledase John Wick bre?![]()
Страшно добар филм овој The Equalizer, ме заинтригира уште од самиот почеток и имаше страшно добар крај, уживав во целите 2 часа. Дефинитивно еден од подобрите филмови годинава, морам да го пофалам и режисерот, ќе изгледам уште некои филмови од него веројатно следниот месецТакоџе, добра глума на Дензел и од него ми е ова прв филм кој го гледам, но погледнав во кои филмови глуми и налетав на добар материјал.
Имаше доста мачен и тегобен крај, а сторијата беше патетики. Гледај го Training Day.Страшно добар филм овој The Equalizer, ме заинтригира уште од самиот почеток и имаше страшно добар крај, уживав во целите 2 часа. Дефинитивно еден од подобрите филмови годинава, морам да го пофалам и режисерот, ќе изгледам уште некои филмови од него веројатно следниот месецТакоџе, добра глума на Дензел и од него ми е ова прв филм кој го гледам, но погледнав во кои филмови глуми и налетав на добар материјал.
Имаше доста мачен и тегобен крај, а сторијата беше патетики. Гледај го Training Day.
Па има и рецензии кај шо ги споредуват овие два![]()
Јас во Битола во 3Д ги гледав Малефисент и вториот Хобит, и мене ми беше катастрофа. Матно ништо не се гледа, особено брзите сцени кај шо има повеќе акција... Пред да одам на Интерстелар кога видов дека нема да е во 3Д ми олесна се израдвав... Не знам дали е до кината или општо 3Д-то е срање, мислам дека е првото. Некој шо има гледано 3Д и во Милениум и во Синеплекс да каже разлика?Гледај ги Man on Fire, Deja Vu многу добри филмови има дензел вашингтон. Иначе бев да го гледам хобитот у милениум, до сега немав гледано филм во 3д и ова што го гледав не знам дали и беше 3д уопште, мрак кога ќе ги ставиш наочарите, не видов никакви ефекти нешто вау, очите ме заболија. Више ми изгледаше како некоја кино снимка да гледам на лаптоп, по 15 мин ги извадив и си го догледав онака у многу поубаво изгледа без наочари него со. Ако е тоа стварно 3д нез што се форсира тоа ѓубре уопште. Филмот убав беше, ама претходниот беше бољи.
Brat ozbilno sho imashe vo krajot za da ti se svigjat? Dobro osven Moretz koja e tvoe godiste ?Крајот најмногу ми се свиѓаше од филмот, колку само добро беше склопено се. Фала на предлозите од двајцата![]()
И да го препорачам Rififi, noir/heist жанр, со можда најдобро прикажаниот грабеж што сум го видел на филм.
Гледај ги Man on Fire, Deja Vu многу добри филмови има дензел вашингтон. Иначе бев да го гледам хобитот у милениум, до сега немав гледано филм во 3д и ова што го гледав не знам дали и беше 3д уопште, мрак кога ќе ги ставиш наочарите, не видов никакви ефекти нешто вау, очите ме заболија. Више ми изгледаше како некоја кино снимка да гледам на лаптоп, по 15 мин ги извадив и си го догледав онака у многу поубаво изгледа без наочари него со. Ако е тоа стварно 3д нез што се форсира тоа ѓубре уопште. Филмот убав беше, ама претходниот беше бољи.
Во Милениум не чини. Цело е такво темно и матно, ништо не се гледа. Не ми е јасно како уште ништо немаат превземено, да се средат.Јас во Битола во 3Д ги гледав Малефисент и вториот Хобит, и мене ми беше катастрофа. Матно ништо не се гледа, особено брзите сцени кај шо има повеќе акција... Пред да одам на Интерстелар кога видов дека нема да е во 3Д ми олесна се израдвав... Не знам дали е до кината или општо 3Д-то е срање, мислам дека е првото. Некој шо има гледано 3Д и во Милениум и во Синеплекс да каже разлика?