Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Arsenal will be without Aaron Ramsey for Saturday's Barclays Premier League match with Newcastle United at Emirates Stadium.

Аман бе, бетер станавте и од нашиве?

Абе ај океј Пардју што беше номиниран и освои тренер на месецот, а што е со Биг Сем ? Некако никој не му обрнува внимание, а Вест Хем си газат.

Абе океј брат, истото тоа го прави Видук за Пул, истото го прави Донев за Арсенал, па никој не се замара СЕКОЈ МОЖЕН ДЕН да ги спомне овие двајца во пост. Ама буквално секој ден има некој пост на темава против Рики.

Дечкото колку тепа сеир, толку и трпи. Колку му е него интересно, толку ви е и вас. Често знае и сеир на своја сметка да си тера ( што искрено, ретко гледам друг нешто такво да прави ). Па упм веќе, ВМРО и СДСМ не се пецкаат толку често колку што има шеги на сметка на Рики.
Ги споредуваш Донев и Видук со начинот на кој Рики пробува да ремети?! (n)

Немам ништо против Рики, дури и ми е еден од најкул ликовите на форумов, ама мора да прави разлика меѓу здрав ремет и навредување. Не оти ми смета што навредува (дури и личи на детинесто да го спомнувам тоа), ама кога навредуваш некој клуб, а се дружиш со фанови (како што пиша сам и погоре) на тој клуб индиректно ги навредуваш и нив.Ќе гледаат утре заедно фудбал а тој се испонашал како 12 годишно дете пред неколку дена... Ако има некој што го знае послабо, awkward ситуација. Исто таков испад имаше и пред неколку месеци, кога реагираше како да е во ПМС на темава. Сакам да кажам треба да се смири малце во релација со Јунајтед. Можеби и како терапија ќе му дојде, зошто страшно е неговово однесување. Како да сака да биде некој што не е.

@Peja989 донекаде е во право во врска со годините, мал е, зелен е, не размислува, ама брат така да се однесуваш на 20 години не е во ред. Осумнаесет е границата каде што си одговорен за сите свои постапки. Сега можеби на некои не ви е интересно постојан ремет ама никој на никого не може да му забрани. Кој сака нека си продолжи, а ти вака можеше да реагираш и лани, нели? :)

Како и да е, че ве истресиме утре. :ojeaa:

Абе океј брат, истото тоа го прави Видук за Пул, истото го прави Донев за Арсенал, па никој не се замара СЕКОЈ МОЖЕН ДЕН да ги спомне овие двајца во пост. Ама буквално секој ден има некој пост на темава против Рики.

Дечкото колку тепа сеир, толку и трпи. Колку му е него интересно, толку ви е и вас. Често знае и сеир на своја сметка да си тера ( што искрено, ретко гледам друг нешто такво да прави ). Па упм веќе, ВМРО и СДСМ не се пецкаат толку често колку што има шеги на сметка на Рики.

И лично идев до Гуц да ја зеам заборавената јакна на @vidooq и да му ја чувам дур си ја земе, и тебе сум ти излагал у пресрет коа ти требало нешто, и сме се дружеле со @Ilumious, и сме седеле со Пеџа и @Red John и @Epsilon, и со @Biomage и @wiksa играме фудбал обавезно еднаш неделно, и на моја организација игравме фан клуб против фан клуб фудбал, и најдобриот другар последниве 4 години ми (беш)е човек од вашиот фан клуб, и уште два-три милијарда безброј примери кај што човек лесно би заклучил дека ја го мразам клубот, не оној кој навива за него, па секад сум гледал да не судам човек по тоа за кој навива, пошто е банална работа и немам ништо лично против никој, за разлика од 24/7 ремет насочен директно према мене како "Рики", а не према клубот за кој навивам, обратно од тоа што правам јас, јас кој никад не сум реметел член, туку само и само ManU, нели? Затоа колку и да сум се трудел, една работа станува јасна која сами си ја потврдувате, давајќи доказ дека постои оправдана генерализација. Фан на ManU има една негативна карактеристика која ја нема некој друг. А тоа е, он е фан на ManU. Како доказ за тоа, слободно прелистај си ги последниве страни. Да не збориме за башибозукот у кој сте ми мавале ремет у ваша затворена група.

Продолжете со реметот.
Не знам за другите, ама и јас неам ништо лично против тебе, како ни против било кој друг фан на Ливерпул на форумов. За Рома те начекав, не ради тоа што си Рики, туку било кој друг да го имаше пишано тоа од ваш фан клуб ќе го цитирав. Ваљда јасно ти е ова. За менталитетот те неам чепнато, еве барај колку сакаш низ темава и реално мора да признаам претеруваат, ама што да им правам кога им е интересно, така испадна ситуацијата, им легна и тоа е тоа, нели за дупење беше темава. Во групата на фб исто те неам спомнато во никој контекст, а и слабо се уклучувам на фб, па и не пратам многу што се дешава...

Многу е лошо е што вие мразите и затоа иде до "тепачки" на форумов. Ти го мразиш Јунајтед, пишуваш глупости за него и некој може се вреѓа од твоите постови. Може ти немаш пишано оти јас сум неписмен или глуп, како поединец, како фан на Јунајтед. Ама брат бе види го ова "И да ги тепаш у недела копиљињана кои се нарекуваат клуб а не заслужуваат да постојат пошто се контра на сето она за што се залага човештвото". Прво, искрено да ти кажам тешка глупост, без смисла. Ама јас или било кој друг фан на Јунајтед на форумов како поддржувач на тие копилиња кои одат контра на се што се залага човештвото, нели може да се осеќаме навредено, како индиректно да си пишал ти за нас дека сме копилиња, нелуѓе?

Kaко и да е, мислам дека претерувате и едните и другите, оти форумов не е да се мразиме, туку баш напротив да се дружиме. Јас пак да ти кажам, никогаш не сум имал ништо против тебе, тоа што пишав сега оти си заслужил да те заебаваат, не значи оти те мразам. xD

И јас лани ако не се заебавав на сметка на Јунајтед, не знам кој се заебаваше. Тоа да ми го тргнат Чемпионс од никот беше најдобриот начин да ја прикажам ситуацијата на Јунајтед со ремет на наша сметка. :)

П.С. Лани видеото "буши хехехехе" беше ставено милион пати на темата за ланската сезона, па не ви стана никогаш досадно а? :)

Fudbal ko igravme, be, aman

Не, играв, јас, бе,.[DOUBLEPOST=1418486107][/DOUBLEPOST]
Hello Internet Explorer, nice to meet you.

Кога сме веќе кај интернет експлорер, прифаќам да ми биде стандарден пребарувач, само овие скокачки реклами да ми се тргнат од лаптопов, верувај, поспор е.

Немам ништо против Рики, дури и ми е еден од најкул ликовите на форумов, ама мора да прави разлика меѓу здрав ремет и навредување. Не оти ми смета што навредува (дури и личи на детинесто да го спомнувам тоа), ама кога навредуваш некој клуб, а се дружиш со фанови (како што пиша сам и погоре) на тој клуб индиректно ги навредуваш и нив.Ќе гледаат утре заедно фудбал а тој се испонашал како 12 годишно дете пред неколку дена... Ако има некој што го знае послабо, awkward ситуација. Исто таков испад имаше и пред неколку месеци, кога реагираше како да е во ПМС на темава. Сакам да кажам треба да се смири малце во релација со Јунајтед. Можеби и како терапија ќе му дојде, зошто страшно е неговово однесување. Како да сака да биде некој што не е.

@Peja989 донекаде е во право во врска со годините, мал е, зелен е, не размислува, ама брат така да се однесуваш на 20 години не е во ред. Осумнаесет е границата каде што си одговорен за сите свои постапки. Сега можеби на некои не ви е интересно постојан ремет ама никој на никого не може да му забрани. Кој сака нека си продолжи, а ти вака можеше да реагираш и лани, нели? :)

Да бе ке ги галам, иам еден куп другари за Јунајтед и нонстоп им кажувам дека навиваат за најгадниот тим со најгадните фанови на светоФ. И камбекот е за 10 годни што неаме титула.

Ама пак заедно у кафана пиеме. Ако нема ремет не е интересно.

Брат тој му е хуморот на Рики, зар не сфативте до сеа. И мене пример ме иритира сарказмот и препотентноста на Донев на сметка на Арсенал, па не го навредувам човекот. Нит го знам нит го познавам, нит си земам за право да го судам. Прав ти е муабетот дека ептен е остар хуморот негов на сметка на Јунајтед, прав ти е муабетот дека знае понекогаш да направи да се чувствуваш дека те вреѓа тебе а не Јунајтед, ама со тоа што ќе му вратиш со иста мера ништо не постигнуваш, напротив еве ваква ситуација ќе настане. Поарно пиши му ПП, кажи му во коментар, што и да е, дека претерува и не е во ред. Не е дете, ќе сфати.

Тоа со годините нема везе, може да биде и 40 па пак да биде зелен.

Не, играв, јас, бе,.[DOUBLEPOST=1418486107][/DOUBLEPOST]

Кога сме веќе кај интернет експлорер, прифаќам да ми биде стандарден пребарувач, само овие скокачки реклами да ми се тргнат од лаптопов, верувај, поспор е.

AdBlock бе нуб :)

Да бе ке ги галам, иам еден куп другари за Јунајтед и нонстоп им кажувам дека навиваат за најгадниот тим со најгадните фанови на светоФ. И камбекот е за 10 годни што неаме титула.

Ама пак заедно у кафана пиеме. Ако нема ремет не е интересно.
Ремет има брат, и поинтересно е така. Ама да биде здрав, и нормално за се има граници.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom