Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наједноставно ке ти кажам, и на тебе, и на секој кој мисли дека не треба да ме чита, постои опција ignore, и решен проблем.
Ја немам ни најмала намера да престанам да го правам тоа што сите го прават.
И мкгуннер вс Венгер
Наједноставно ке ти кажам, и на тебе, и на секој кој мисли дека не треба да ме чита, постои опција ignore, и решен проблем.
Ја немам ни најмала намера да престанам да го правам тоа што сите го прават.
ама не, тој 32 милиони ФУНТИ е, мора да вреди. Настасиќ им дреме за овој да играКога го гледам Мангала, добивам желба да го пофалам Ловрен за неговата досегашна игра.
Брат ама пл>ла лига и БундесПрва година ја следам темава од кога сум на форумов, може не е мое да кажувам, али ментални сте. Сите до еден сте ментални. Доаѓате до степен каде лично се препуцавате и вреѓате. Да и ние се хејтаме со Барса и Баерн али никад не сме го однеле на следно ниво а тоа е некој лично да го вреѓам. До тамо сте стигнати да некои се плашат да пишат мислење пред утакмица, за да не му напраат bookmark на мислењето и да му ги отечат после. Земете ја за пример темата за шпанско, тук тамо некоја провокација за Пеналдо или за Меси, другото ни е ладењее.![]()
ама не, тој 32 милиони ФУНТИ е, мора да вреди. Настасиќ им дреме за овој да игракако не им го земеме...
немаат медиумска пажња толку, ниту па притисокАма гледаш колку неприметно (условно кажано) поминуваат тие нивни флопови и тоа пази, 32 милиони фунти.
немаат медиумска пажња толку, ниту па притисокда беше во Ливерпул или Манчестер па и Арсенал ќе го уништеа досега.
Свикај му да престанат.^^Get a room
Иначе Рики си се намести на волеј со тоа #тетот ама беше интересно првите 10 пати сеа веќе не е
И ваљда не се нервира Рики поради дупење на форумов?![]()