- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.487
- Поени од реакции
- 6.085
ДНСКА Е СУБОТАјутре или у суботу играмо против Струмицу ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДНСКА Е СУБОТАјутре или у суботу играмо против Струмицу ?
Ако е само због тој, по мене не е у реду. Било би у реду да добие некакав укор, казну и сл, али ако због тој добие отказ, ќе га изгубимо главан мотор у тим.
Epa ja posle ovija sto kazuev deka gi licno od trenjera gi doznavav informacije pocna da sumnjam u trenjera I njegovi sposobnosti da menadzira sas ekipu. Trenjer e tj koj e zaduzen da uspostavi red I disciplinu. Dali nekoj vide ovuj sezonu trenjer da mu svika na mandica? Dali Mandic ne bese tj koj igrase po 36 minuta svaku utakmicu? Ako ne e slusaja saveti zasto ondak igrase 36 minuta a ne samo 5 recimo kako rus? Pa pogledajte u evroligu igra li nekoj igrac tolko. I kako ocekues od njega da igra odbranu kd ga iscedis do kraj? I vikav ne e problem ce dovedemo drugoga, ok ce dovedemo, medjutim sto ako I tj e nediscipliniran? I toga li ce ga namavamo zasto nejce da sorabotue?
Druga rabota, sga namavan li e radi nedisciplinu ili mestenje? Jer prvo vikase gledaj kako ga igra prvo poluvreme, a kako zadnju cetvrtinu. Ako nekoj mesti nema da ga igra ni prvo poluvreme takoj.
Treca rabota, ne me gajle dali ce si ide niti mi e brat niti drugar, amo bese odlican igrac I svak koj ce kaze deka ne e takoj pojma nema od kosarku, kako sto nemasva pojma isti tija sto vikasva deka Vujosevic I Hajns sa super igraci I samo e prasanje na vreme kda ce eksplodirav.
I na kraj podseca me sve ovoj na Vrbicu, besva mu krivi prvo tija deca od mzt, pa posle mu besva krivi igraci od prv tim za na kraj da si ide I eve sga da ga staviv da vodi mladi reprezentacija. Uvek sam ga branija nasega igora, bija sam za toj da mu se dade sansa bez obzira sto nema iskustvo I jos uvek vikam da ne se menja I da ostane, amo mora da si znae deka I on e kriv za ovj haos ne samo igraci I deka ako saka da uspee mora da raboti ne samo na akcije I treninzi nego da raboti na toj I svoi menadzerski sposobnosti da si gi nadogradi...
ИГОР НЕ Е ПОДНЕЈА ОСТАВКУ ЉУДИ !