- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.540
- Поени од реакции
- 2.592
Бензема ,Иско и Карвахал 10/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kros ?Бензема ,Иско и Карвахал 10/10
Само што сакав да пишам!Икер, ениуан?!
Ја го подржувам само де, да не дојде до забуна, не користи множина. Точно е, има лош финиш, се дешава и да губи посед, али факт е дека е метак, Реал е попробивен со Бејл. Неговиот гол и одбраната на Икер го дадоа победникот. Бензема имаше асистенција и едно до две добри додавања каде отвори контра, од тоа повеќе не видов. А да го пуштиш еден на еден у напад се губи тотално, кога више ги кажуваме маните на сите играчи. Пошто не може за еден реферат со образложение да пишеш а за Бензема само 10 ка.Икер за секоја пофалба особено фактот што конечно научи како се дистрибуира топката кон екипата, не само рокни ја напред и нека му ја мислат другите.
Кон членовите кои го подржуваат Бејл, може да ми кажете каде точно треба да гледам во екранот за да забележам некоја контрибуција на Бејл кон играта на Реал?
Дали треба да ги гледам утакмиците на лош стрим каде што не се ни познаваат бројките на дресовите и да бидам у дилема дали Бејл изигра добро или не?
Дали треба да мижам секој пат кога ќе ја прима топката?
- Бидејќи моментално не гледам никаква корист од него, заебува акции, никаква продуктивност, се се сведува на чекање топка ако му подаде некој за да шутне при што има реализација некои млитави 10% мож и мање. Ваљда ја правам нешто погрешно.
Иљара изигра доста добро според мене, цела одбрана освен Марсело и пеналот додуша добар беше, ги нема оние глупи излегувања напред. Потоа Крос солидно, Иско просечно освен голот, многу лошо во нападот заеба доста, Бензема 10ка, Роналдо се трудеше ама слаба утакмица од него, му делуваа премногу стартовите и грубата игра на донесувањето одлуки.
Задоволен сум од утакмицата, тешка, тврда, многу стартови, али тепавме 4-1, подобро од ова здравје. Уште 2 утакмици, па нека си го земат заслужениот одмор, им треба многу.![]()
Крос имаше 2-3 лоши додавања назад,он е 9/10... тие 3цата се машини денес,посебно Иско и Карвахал