Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Е, да прашам овде ако знае некој некоја страна слична како резултати и флеш скор, но без она болдирање таму кога некој тим победи и ептен боде во очи тоа, може некако да се отргне тоа или да не знаете некоја друга страна за следење во живо? :)

Unics Kazan - H2
Anadolu Efes - +
Limoges - -
Caja Laboral - -
Real M. - H2pp.
Olympiakos - -pp.
Што мислите за ова?

Лион 1
Фенербахче 1
Србија жени ракомет 1

Мислење ?

Е, да прашам овде ако знае некој некоја страна слична како резултати и флеш скор, но без она болдирање таму кога некој тим победи и ептен боде во очи тоа, може некако да се отргне тоа или да не знаете некоја друга страна за следење во живо? :)

http://www.futbol24.com/Live/

Т.Кинзи 15.5+
С.Родригез 11.5+
С.Антонов 7.5+
Ј.Блажич 10.5-

Последно уредено:
so velite za Frankfurt 2 ili t2 2+ Hofenheim e jak doma ama epten go potcenija Frankfurt so koef. vo zalet se Frankfurt najmalce mislam nereseno ke izvadat vecer

Овој кретеноидов Пашутин го игра Зисис цело време а Џерелс игра 5 минути вкупно, ебате логиката да играш со послаб играч, кретен ебан уште да ме заебе Џерелс 11+

Овој кретеноидов Пашутин го игра Зисис цело време а Џерелс игра 5 минути вкупно, ебате логиката да играш со послаб играч, кретен ебан уште да ме заебе Џерелс 11+
Јас пак го имам овај Лонгфорд - тој од 30 25 минути игра 12 поени има ... плус 2 хендикеп ги имам Жалгирис тие се изгубија во 3/4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom