Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување
Член од
3 мај 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.662
Па што кур во право се! Грујо сигурен ли е дека сорос и сдсм ги организират протестите? тој како најодговорна функција премиер јавно лаже спинува ја трола цела држава, па ти се најде душебрижникот да ги обвиниш девојчињава заради плакатот.
Студентите протестират а со нив има право да протестира и да ги подржува кој сака...[DOUBLEPOST=1418340731][/DOUBLEPOST]
Вистината! ;)
:LOL:

Љуто пиперче си еј..

Јас се искажав убаво зошто 2-ве невести на сликата не се во право според мене. Ти сметаш дека се, и тоа е во ред.
Кажа дека вистината ја пишувало на плакатот. На што ја засноваш таа вистина ?
Знаеш дека го убиле, беше сведок, имаш докази ?
Или едноставно сакаш да веруваш дека е убиен од власта ?

Јас сам изјавив дека не би можел да кажам што се случило, ама еве ти ја знаеш вистината.

?

..........

Гостин
:LOL:

Љуто пиперче си еј..

Јас се искажав убаво зошто 2-ве невести на сликата не се во право според мене. Ти сметаш дека се, и тоа е во ред.
Кажа дека вистината ја пишувало на плакатот. На што ја засноваш таа вистина ?
Знаеш дека го убиле, беше сведок, имаш докази ?
Или едноставно сакаш да веруваш дека е убиен од власта ?

Јас сам изјавив дека не би можел да кажам што се случило, ама еве ти ја знаеш вистината.
Примерите и начинот на владеење кон неистомислениците притисок јавно етикетирање политички монтирани случаи во изминатиот период остави сомнеж дека прв осомничен и за тој случај е власта.. мислам фокус еј кој ремет му го удират на грујота, а тој така исфрустрирано копиле манијак, он е убиецот 100%.... така сметам се додека не се докже спротивното, до сега не се дожа.
Но лутината не е за тоа, лутината е заради тоа што при здарав разум те прават будала и лажат како никој до сега, очајно се прават напори да се оцрни на секој можен начин, најсветлиот и најмасовниот протест во историјата на оваа издркотина, така да не ги хејтај цурите, океј си се, освен ако не си педер, тогаш те разбирам..

Член од
3 мај 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.662
Тука е разликата меѓу нас.
Јас образложив зошто не се согласувам со "цурите" и побарав ти да го направиш истото.

Грујо го нарече исфрустрирано копиле манијак.

Државата си ја нарече издркотина.

Мене ме нарече педер.

Ја однесе темава во ЧДА, уништи било каква дискусија и се сведе на најниско можно ниво.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Луѓе, ве молам, доволно се оддалечивме (бидејќи и ја сум дел од овој оф-топик), плус се прејде на лични навреди и слично. Имав нешто да кажам, да додадам, но во интерес на зачувување на курсот на темата, ќе се воздржам.

Утре кој сака бујрум на Филозофски/Филолошки во 14 часот, ваљда амф.2 или 3, ги мафтаат нешто со просторииве. Поканети се претседателот Иванов, претседателот на Владата Груевскки, Ректорот Стојковски и министерот за образование Адеми. Али искрено, тешко дека ќе дојдат, можда некој од нив ќе прати претставник некој.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Зарем треба ?

Плакатот вели дека власта во Македонија го има убиено Младенов. Власта убива неистомисленици

Ти сигурен си дека го убиле ? Женскиве сигурни се ? 100% ? Или можеби навистина имал сообраќајна несреќа ?

Јас искрено незнам. Се е можно.

Ако навистина верувате дека е убиен, тогаш студентскиве протести се небитни, затоа што има многу посериозна тема за протест.

Што ако јакиве женски грешат ? Обвинениево е огромно, и не се излага туку така со него.
Или да се испадне јака пичка за лајкови на фб е битно ?

Јас го поддржувам протестот, ама не и вакви дебилски испади
a zasto tolku bukvalno go gledas toa??? kolku cini slobodata??tuka sloboden da si znaci da si mrtov!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не бегајте од темата.

Муабетот е дека имало многу работи за кои што можеби требало да се протестира а се преќутувало и сега секој ова го гледа како можност да си го искаже гневот, покрај лошите реформи во образованието, „да си праша“ и за нешто него што го интересира.

Според мене можеби е погрешно да се мешаат тематиките, но ете...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
?

Што си мислел ти за дада ми?????????????
Дада ти е пример дека треба да има екстерно и за тие што предаваат. Од нејзините елоквентни предавања прв пат дознав дека Чернобил е Романски град.

А твоево прашање, е доказ дека мора да има екстерно и за тие што студираат.

Стави уште по некој прашалник плус, не се ставаат помалку од 13

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислите дека некад ќе му стане јасно на Џони дека не ни е гајле кој што како е на протестите? Дијагноза е да имаш замислени непријатели. Затоа подобро не го цитирајте.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Не бегајте од темата.

Муабетот е дека имало многу работи за кои што можеби требало да се протестира а се преќутувало и сега секој ова го гледа како можност да си го искаже гневот, покрај лошите реформи во образованието, „да си праша“ и за нешто него што го интересира.

Според мене можеби е погрешно да се мешаат тематиките, но ете...
Зашто погрешно, баш тематиките се уклопуваат...

Јадат гомна за протестантите, организаторите, уапсуваат студент кој снимал со дронот, само да не дознаат колку многу луѓе умаше, уценуваат студенти, закључуваат средношколци....

И те како е добар и симболичен тој транспарент.
Браво за девојките...

Sent from my Nexus 5

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Зашто погрешно, баш тематиките се уклопуваат...

Јадат гомна за протестантите, организаторите, уапсуваат студент кој снимал со дронот, само да не дознаат колку многу луѓе умаше, уценуваат студенти, закључуваат средношколци....

И те како е добар и симболичен тој транспарент.
Браво за девојките...

Sent from my Nexus 5
Доста бе со дезинформации.
Прво, направи разлика од апсење и приведување.
После направи разлика од информативен разговор и покренување кривична постапка
и на крај донеси заклучок.

Бил проведен на информативен разговор, избришани му биле снимките од влада а останатите снимки му се вратени и тоа е тоа.
Не велам дека тоа не е притисок ама и дека го уапсиле...мислам.

Во врска со уценувањето студенти и заклучувањето средношколци, таков транспарент треба да извадат.

Пак ќе кажам, според мене не треба да се задира за други работи зошто ќе излезе сега некој и со Тале, ромчето што погина (или го утепаа) Алфите во Карпош пред 10 години, па ќе излезе некој со „не сакам три не сакам два еден јазик сакам јас“ и ќе изелзе некој со „Тито где си?“.

Ми ја разбираш поентата?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Веќе излезе Стечаец на последниов протест, такада на следниот (ако го има) освен ако нема некоја построга контрола за кој е вклучен во толпата која протестира, ќе дојдат и таквите ко што @Peja989 ги спомна.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А што е разликата?
Имало кражба на точаци кај тебе у маало, те гледаат со точак у 2 сабајле, те собираат на информативен разговор..од каде ти е, кај си го купил, си приложуваш докази и те пуштаат.

Имало кражба на точаци кај тебе у маало, те пријавува комшијата пошто си му го здиплил и има снимка од надзорна камера, налог, те апсат под сомнение кражба на точаци у маало.

Лаички, пошто не сум правник нит припадник на МВР.[DOUBLEPOST=1418381735][/DOUBLEPOST]
Веќе излезе Стечаец на последниов протест, такада на следниот (ако го има) освен ако нема некоја построга контрола за кој е вклучен во толпата која протестира, ќе дојдат и таквите ко што @Peja989 ги спомна.
Ама нека биде вклучен кој сака, сите нека бидат вклучени ама тематиката на протестите нека биде само и САМО лошите реформи во образованието.

Зошто ако стечајци, тутунари и што ти јас знам си протестираат за свои проблеми или „проблеми“ ќе треба и тие да бидат организатори, ќе треба и тие да сносат одговорност или заслуга...

Значи според мене се губи смислата на овој протест.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom