Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Tacno deka ace slabo igra odbranu a dali mandic igra dobro ? i dali ima jos nekoj sto igra odbranu kako maloga maceta ?
Барем човек се труди и сваќа ги презимања што ги тражи Игор,па Аце се изгуби у презимање после први 2 паса на бекови,а Вуле ичера на презимање виде ли како гу изби топку кд њин центар имаше miss-match у рекет...ја не сам видеја играча да нејќе да се потруди да се одглави од блок на противничкога центра...Вуле плус покрива 3 позицие сс његову висину иако е(201cm), користимо га на 2ку 3ку и на 4ку(у small ball петорку),ако се извини ја сам да остане...ако не путник Београд и правац Београд,а курчу ке му платимо сс Руле-Турс или Штуз,па он нека бира.

Факт е дека ми поинтелигентнога играча од Вулета не смо имале.

Осман играја одбрану... а тој што се влече како гзно црево по терен... 10 секунде му требаше да пројде одејке од нашу половину на њину... док овија други 4 градесва акцију, у сваку акцију он сс главу у земљу и оди како 15 годишна манекенка по плоштад, сваку топку или ќе гу испушти или позади њега иде. Ама играја одбрану Караџовскога на пријателску га држаја :D

Мандиќ се курчи на соиграчи, на тренера, на противници, на публику, на противничку публику.. сам на себе се курчи. А Костоски љубомори зашто овј повише се курчи и туј има неспоразум :D

Хаххаххахах

Осман играја одбрану... а тој што се влече како гзно црево по терен... 10 секунде му требаше да пројде одејке од нашу половину на њину... док овија други 4 градесва акцију, у сваку акцију он сс главу у земљу и оди како 15 годишна манекенка по плоштад, сваку топку или ќе гу испушти или позади њега иде. Ама играја одбрану Караџовскога на пријателску га држаја :D
Проблем е дали сака, дечко звезда се прави, бато у ефес игра :\

мал маце има само агресивност у одбрану и ништо повише зашто сс његови физикалие нема кој играч неможе да га пројде

за вулета сам и ја да остане у тим, зашто човек има квалитет и искрено до сга га немам видено у кладилницу за разлику од остатак на тим али чим викате дека е такој сигурно има нешто али ипак ќе видите дека ако га намавав човек за 3-4 дна ќе се договори сс мзт и тамо ќе игра до крај на сезону зашто дамјан ги е повреден до крај на сезону, а и симоновски ќе паузира 2-3 месеца

а дали ми ќе најдемо квалитетнога амера на туј позицију е голема мистерија

Sto mislis mzt kolko stranca ke moze da ima ? vec ima 6
mi imamo 5 stranci i 5 nasi igraci makedonski

Ако си отидев дел од паре да се искористив на бившога непрежаленога капитена Станимира! И одма титула! :D
Sent from my Lumia 630 using Tapatalk

Паран 1000$ зимаше лани...значи за тија паре на курчу много појакога амера може да доведемо и плус још едн амер на 3ку и дајте Мзт да се играмо. :D

Иначе никој не спомна за Сашу Аврамовиќа кој има дискус хернију на кичму(нешто од кое може да се остане инвалид),а одлучија да игра до крај на сезону под инекцие па тг да иде на операцију.ё

За повреду е крив онај свиња дебела од Работнички кој сс колено му ударија медицинку у кичму.

Саша зверу!!!

Уф, овој е много лошо. Приклештуе се нерв измеѓу пршлени, Инекцие што ги прима би требало да су мовалис, опуштав га притисак што га ствар нерв измеѓу пршлени.

Овој е ѕверски потег, сс оглед на тој што људи што имав дискус хернију, тешко одив, а камо ли кошарку да играв.

Овој е ненормална храброст. :cuc::cuc::cuc:

Забрави да спомну, док беше у Рафаела брат му на Игора га листаше овј форум :D такој да читав не сигурно.
Sent from my Lumia 630 using Tapatalk

Епа ако чита знае дека треба да остане и да га намава Костоскога одма а за Мандиќа нека направи како мисли дека треба!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom